Sunflowers

Als ik deze zomerse foto's terug zie krijg ik direct heimwee naar het prachtige Griekenland. Mijn lichtgebruinde huid, en zomerse jurkjes kunnen dragen. Ik ben dol op deze zonnebloemen jurk, het behoord tot één van mijn favoriete zomer items. Het jurkje is van topvintage, mijn favoriete webshop voor vrolijke jurkjes. Daarnaast kun je er als curvy women perfect shoppen. Vandaag show ik jullie deze mooie zonnebloemen jurk! Kijk je mee? Geel én zonnebloemen 

Ik werd ontzettend blij van deze vrolijke jurk. Twee van mijn favoriete dingen in het leven: de kleur geel, en mooie zonnebloemen. Ik sprong een gat in de lucht toen ik dit mooie zonnebloemen veld zag. Het past helemaal bij mijn vrolijke jurk! Helaas waren de zonnebloemen aardig uitgebloeid, dit mocht alleen de pret niet bederven.

Fotograaf

Jullie zien vaak mij voor de camera staan, maar ik wil tevens graag de persoon achter de camera bedanken. Mike heeft altijd veel geduld, maakt leuke foto's, en heeft creatieve ideeën. Super lief! Helpt jou vriend je ook voor het maken van foto's? <3

| Jurk - TopVintage | Tas - Sacha | Schoenen - Nike | 

Wat vind je van mijn outfit? <3

Liefs, 
Evelien

4 opmerkingen:

  1. Prachtig! De outfit, de draagster en de foto's. En oké, ik krijg nu ook nóg meer zin in zon en echte zomer...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijke jurk, zeg! Hij staat je ook erg goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke outfit. En je hebt ook wel de perfecte plek gevonden voor mooie outfitfoto's!

    BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -