Inspiratie | 4X sneakers combineren in een fashionable outfit!

Inspiratie | 4X sneakers combineren in een fashionable outfit!

Sneakers zijn een énorme trend op dit moment, niet gek natuurlijk. Sneakers zitten onwijs comfortabel, en kunnen direct je outfit een grote boost geven. Persoonlijk vind ik het combineren van toffe sneakers in je outfit nogal lastig, in de blogpost van vandaag deel ik de inspiratie om sneakers te combineren in vier verschillende outfits!



1. (Witte) sneakers bij een pak!
De suittrend in de modewereld kun je niet ontgaan zijn! Je hebt pakken in diverse kleuren, vormen en prints. Ik ben zelf helemaal gek op de gekleurde pakken, vooral de groene in bovenstaande afbeelding. Doordat een pak een sjieke en statige uitstraling heeft kun je juist door middel van een sneaker je outfit een stoere touch te geven. Bij een pak vind ik de Adidas Stan Smith sneakers de perfecte combinatie.  Bij een opvallende outfit horen rustige schoenen, sneakers geven bij deze outfit de perfecte balans. Je hebt een zwarte Adidas Stan Smith maar je hebt ook diverse andere kleuren, je kunt ze dus perfect bij je outfit combineren en naar jouw wens stylen. Ook zitten de Adidas sneakers ook nog eens onwijs comfortabel zodat je er gerust een dag op kunt vertoeven.


2.  Sneakers bij de sportieve outfit
Sneakers kun je ook goed combineren bij de sportieve outfit. Je kunt sneakers goed combineren bij de sportieve pantalon (je hebt deze in veel diverse vrolijke kleuren!). Hierbij kun je ook goed de Adidas Stan Smith sneakers combineren, een echte eyecatch bij je outfit!

3. Sneakers bij de stoere jeans!
Stoer met stoer combineren is de perfecte optie! Ik vind het een geweldige combinatie om een stoere jeans samen met sneakers te combineren. Hierbij draag ik graag een vintage colbertje en een stoer petje, ook is het tof om de pijpen van je jeans op te rollen voor een stoer effect. Voor de funky girls onder ons, kun je hierbij gekke sokken dragen. 😉

4. Sneakers bij een jurkje 
Heb je een speciale gelegenheid, en wil je graag een jurkje aan, maar toch comfortabele schoenen dragen? Combineer je jurkje met matchende sneakers, het contrast in zo’n outfit vind ik zelf heel erg tof. Je kunt uren plezier maken bij het feestje, en hebt geen last van pijnlijke voeten. I love it!

Hoe combineren jullie graag sneakers? 
Liefs, 
Evelien



Deze post heeft een reactie

  1. Vooral de combinatie van sneakers met een jurkje of met een jeans vind ik altijd heel leuk staan. Ik zoek zelf graag kleurrijke sneakers uit of in ieder geval sneakers met een opdruk en die passen vaak perfect bij fleurige jurkjes of blouses 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu