VLOG | Beste foundation ooit gevonden, nachtje weg & introductie boyfriend! #12

Yay! Het is tijd voor een nieuwe gezellige vlog. In de vlog van vandaag neem ik jullie mee naar een shopdagje in Den Haag, krijg ik een touch-up bij de Bobbi Brown counter, vind ik de perfecte foundation, gaan we een nachtje weg met de familie & hebben we een kleine introductie met mijn boyfriend. <3 Neem je een kijkje?


Als je de vlog niet kan zien klik dan hier. Ik hoop dat je het een leuke vlog vind, ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te maken. Ik vond het ook zo lief dat de shoplog van vorige week zo goed werd ontvangen, ik werd er zó blij van. <3

Vergeet je zeker niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn video's. Ik zou het heel er leuk vinden als je een reactie achterlaat. En hopelijk tot de volgende video! <3

Liefs, 
Evelien


6 opmerkingen:

 1. Helaas kan ik hem op mijn werk nog eventjes niet kijken, maar dat ga ik vanavond zéker even doen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk dat je hem vanavond gaat kijken, ik ben benieuwd wat je ervan vindt. <3

   Verwijderen
 2. Wat leuk, weer een vlog! Ik ga hem dit weekend lekker kijken op een avond! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah lief!!!! Word ik blij van <3 Ben benieuwd wat je ervan vindt.

   Verwijderen
 3. Leuke vlog weer. Dat jurkje die je aan hebt en laat zien vind ik erg leuk! Ik moet ook nodig eens weer wat shoppen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je reageert Manon! Ja leuk is die he? Ook zo blij mee<3

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -