Review | Lush santa scrub!

Het is November en kerst komt eraan, ik heb er zo zin in! Een lush lip scrub stond ook al een tijdje op mijn wishlist. Met mijn verjaardag kreeg ik van mijn zus de lush santa scrub! Super leuk. De lush santa lip scrub maakt je lippen heel erg zacht en smaakt heerlijk, een beetje naar zure matten. (vind ik!) Kijken jullie mee naar de review?


Ik vind de verpakking van santa baby heel erg fijn, het is een klein potje en super handig mee te nemen. Het is makkelijk af te sluiten met de deksel. De verpakking is zoals we gewend zijn van lush, met de leuke lettertypes van lush.


Dit vind ik ook altijd zo leuk aan de lush verpakkingen, je ziet wie het gemaakt heeft! En tot wanneer je het natuurlijk kan gebruiken. 


 Het is een rood gekleurde scrub en hij is subtiel qua structuur. In de scrub zelf zitten zelfs hartjes! Zo schattig. De scrub breng je aan door met je vinger langs je lippen te gaan en in te masseren. De scrub is eetbaar en smaakt heerlijk! Ik vind het smaken naar zure matten. Het maakt mijn lippen heerlijk zacht en is ideaal om op te brengen voordat je een lipstick aanbrengt, het vermindert droge lippen en velletjes. Super fijn! Er zit 25 gram in het potje dus je kan er lang mee doen, omdat je elke keer niet zo veel hoeft te gebruiken.

 Ook vind ik het echt een kerstig product! Met de rode hartjes en de kleur. Ook ruikt het een beetje naar de kerst. Het maakt je lippen helemaal zacht om onder de misletoe gekust te worden... <3!

Lush santa scrub is verkrijgbaar voor 9,50 in de winkel zelf maar ook in de webshop. 

Hebben jullie ervaring met de lush lip scrub? Ik ben in ieder geval verkocht!

Liefs, 
Evelien

8 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk potje en rood kleurtje ! Heerlijk zijn de producten van Lush !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaa de lipscrubs van Lush zijn zo fijn en maken je lippen mega zacht. Ik heb zelf de bubblegum variant, maar deze kerst editie klinkt ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat er hartjes in zitten! Wil ook graag nog zo'n variant. Misschien dan de smaak bubblegum!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Het lijkt mij een heerlijk product!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaaa dit is zo'n fijn product! Ik heb 'm in de popcorn variant. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat ziet dit er fijn uit zeg! Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk spul dit, deze heb ik ook! Toch vergeet ik het (te) vaak, jammer hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er heerlijk uit, ik wil ook echt weer wat halen bij Lush! X

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -