New | Fujifilm instax mini 8.

Ik heb vorige week dinsdag mijn diplomering gehad! Ik ben eindelijk afgestudeerd en heb mijn papiertje persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4 op zak. Op naar het HBO! Zin in! Ik heb een gezellige middag gehad met veel gezelligheid en prachtige bloemen. Ik kreeg als cadeau van mijn lieve ouders deze te leuke polaroid camera Hij stond al zo lang op mijn wishlist! En komt nu perfect van pas met de zomer. Ik ben helemaal verliefd. Kijken jullie mee? Mijn ouders hebben hem gekocht bij de hema, het wordt gegeven in een kartonnen doosje. Daarbij zit een hengsel voor aan de camera, batterijen en natuurlijk de camera zelf. Er zit een handige beschrijving bij hoe de camera te werk gaat en welke knopjes je voor dingen kan gebruiken.

Ook kreeg ik dit pakje met 20 polaroids. Deze doe je in de camera en wanneer je op het knopje drukt komt er gelijk een foto uit. Ik hou wel van dit soort dingetjes! Wordt er helemaal blij van. Vind het zo leuk wanneer er zo'n foto uit komt. Het pakje met de polaroids zit niet bij de camera, deze moet je wel apart kopen.En de eerste polaroid is een feit! En wat vind ik het leuk. Heb ook van die leuke hoesjes erbij gekregen en daar kan je ze in bewaren. Zo cute! Ik vind het een mooi effect op de foto en geeft een helder beeld.  

Ik heb ook nog andere polaroids geschoten, en dit was in de Efteling!

Kortom ik ben verliefd op mijn instax mini camera. Vind hem echt ontzettend leuk & is zo'n lief cadeau van mijn ouders. <3 Ik ga deze camera zeker meenemen naar vakantie. Lijkt mij leuk om daar allemaal leuke momenten vast te leggen.

De camera is te koop bij Hema voor 64,95. 

Wat vinden jullie van de instax mini? 

Liefs, 
Evelien

15 opmerkingen:

 1. Aaaah de camera is zo een snoepje om te zien! En de foto's die er uit komen zijn ook te pretty! Super leuk cadeau Evelien! Bij mij staat er ook nog eentje op de wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat cool! Ik heb nu de grotere variant en ben er zoooo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk een fujifilm , ik zou er zelf ook wel een willen =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa hij is leuk! Ik heb 'm in het zwart maar moet eerlijk bekennen dat ik hem maar heeeeeeel weinig gebruik.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, super leuk ding! Heel lieffect cadeau van je ouders zeg, dat heb je verdiend hoor! Het is zó leuk dat je gelijk de foto in handen hebt na het maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooooh dit vind ik leuk! En dat kleurtje!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahw wat lief om je eerste polaroids ook te zien! Die zijn echt leuk. Ik wil hem ook erg graag, maar ik vind hem iets te duur: ik ga gewoon heel veel dingen doen deze zomervakantie dus die 65 euro kan ik beter aan iets anders besteden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel tof! Ik vind dat sfeertje op zulke foto's altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een handige! Zo'n mooie kleur ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil ook echt graag zn camera!! <3 xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van harte gefeliciteerd met het afstuderen! Wat een tof cadeau. Het ziet er al heel lief uit en polaroids zijn gewoon leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heb die ook, super schattig vind ik hem! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat is hij mooi! <3 Echt leuke foto's heb je al gemaakt. Ik wil hem ook!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk cadeau! En wat een leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik vind het heel leuk! Zou er ook nog wel een willen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -