Bye Nederland, hello Corfu!

Een hele goedemorgen! Vandaag is het anders dan normaal, een artikel dat om 3 uur online komt?! Dat is namelijk met een leuke reden, ik ga samen met mijn vriend 10 dagen naar Corfu. We vertrekken om 6 uur de lucht in en landen rond 10 uur (Griekse tijd) op Corfu. Daar hebben we transfer van sunweb en gaan we heerlijk 10 dagen genieten. Love it! Zo'n zin in. De komende 10 dagen ben ik ook niet actief op mijn blog, wel op mijn instagram. Je kunt mij hier volgen. Lijkt mij leuk om jullie daar te zien! Bizar eigenlijk, ik heb Mike leren kennen op vakantie twee jaar geleden in Italië, liefde voor zomerliefdes. En nu gaan we ons officiële eerste reisje samen maken! We zijn vorig jaar een dagje naar Lille geweest, en hebben twee weekjes gekampeerd in Zeeland maar dit is natuurlijk wel echt een zomerse officiële vakantie.


Als jullie op vakantie gaan, heel veel plezier! En lekker genieten. Ik zie jullie over 10 daagjes weer en dan kunnen jullie een hoop zomerse outfits, hotspots en leuke Corfu gerelateerde artikels verwachten.

Dikke kus van mij!

Liefs, 
Evelien

10 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -