Interieur | Cactusjes inspiratie!

Jaaaa, ik heb weer eens een interieur inspiratie artikeltje geschreven. Dit keer over leuke cactusjes. Ik ben gek op cactusjes en wil ze nu echt deze lente kopen en op mijn kamertje zetten. Ik vind het leuk staan en geeft wat frissigheid in je kamertje. Als je snapt wat ik bedoel. Ik heb weer lekker rond gesnuffeld op pinterest en ben leuke inspiratie foto's tegen gekomen. Het zijn trouwens allemaal bronnetjes van pinterest.com. If you want to know!Wat vinden jullie van de cactusjes trend, ook zo leuk als ik het vind?
Bedankt voor het lezen van mijn blogje en tot de volgende keer!

Liefs! Evelien

12 opmerkingen:

 1. Oooooh, dit vind ik wel heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke inspiratie post!! Hier hou ik van! Ik ben ook echt fan van die mini plantjes en cactussen! Zo leuk, ik blijf ze kopen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke inspiratie. Ik vind cactusjes wel erg leuk hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cactusjes zijn zo leuk, grappig dat ze nu helemaal in zijn. Ik heb zelf ook een cactus in mijn kamer, vind hem echt schattig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa vind ze ook heel schattig! Ik wil er binnenkort ook eentje gaan kopen. <3

   Verwijderen
 5. Mijn liefde voor cactussen begint steeds serieuzere vormen aan te nemen. Heb nu mijn zinnen gezet op een grote, gewoon ergens op de grond ofzo in huis. Dat ziet er zó gaaf uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa dat vind ik ook zo tof! Cactusjes zijn gewoon zo leuk <3 Hihi

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -