6 dingen waar ik naar uit kijk!

Hoi iedereen! Ik heb op dit moment vakantie, heb mijn proeven afgerond, en ben nu heerlijk aan het ontspannen en bijtanken van de volle en drukke weekjes. Ik heb ook veel leuke dingen de aankomende weken gepland staan. Mij leek het leuk om jullie hier over te vertellen in een artikeltje.


Springkussen festival
Ik ga samen met mijn zus, haar vriend & Mike naar het springkussen festival in Amsterdam. Dit is op 2 juli en dit stond al zo lang op mijn bucketlist. Ik heb er echt heel erg zin in! Springkussens, ballenbakken, wipe-out toestellen, leuke dj's en biertje in je hand. Wat wilt een mens nog meer?

Diploma behalen
Nu mijn proeven van bekwaamheid klaar zijn, alleen nog ingeleverd hoeven te worden komt mijn diploma steeds dichter bij. Heel erg fijn is dat! Kan niet wachten tot mijn diplomering en eindelijk dat krabbeltje te kunnen zetten. Ik kijk dan natuurlijk ook heel erg er naar uit om te beginnen aan de hogeschool Amsterdam, en dan mijn nieuwe opleiding SPH te gaan volgen, veel uitdaging en weer een heel leuk vak. Zin in!

Stedentrip Lissabon met lief vriendinnetje
Charlotte en ik gaan eind augustus een leuk stedentripje maken, namelijk: Lissabon! Dat wordt een weekje feestjes, dansjes, wijntjes drinken, cultuur snuiven en natuurlijk veel lachen en winkelen. Heb er nu al zin in. <3

Concert Jonathan Jeremiah
Ook heb ik samen met Charlotte een leuk concertje geboekt. Want wij gaan samen naar Jonathan Jeremiah. Hij speelt op 30 mei in Amsterdam. Het is in een tuin van Paradiso. Hoop dat het lekker weer is en we lekker kunnen zonnen en genieten van een wijntje met geweldige muziek op de achtergrond.

Beginnen bij mijn nieuwe bijbaan: Rituals!
Ik kreeg dinsdag toch een ontzettend leuk bericht: Ik ben aangenomen bij de winkel Rituals in Gouda! Ik vind het zo ontzettend leuk, mag al over twee weken beginnen en het wordt een vakantiebaantje. Maar wel een héél leuk vakantiebaantje! Heb er helemaal zin in en wordt zeker een uitdaging.

Hebben jullie leuke dingen op de planning staan?

Liefs! Evelien

15 opmerkingen:

 1. Ik las het op je FB dat je aangenomen was bij Rituals! echt super! gefeliciteerd en veel plezier en succes daar

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dankjewel meis! Heb er helemaal zin in en ben echt benieuwd. <3
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 2. Dat zijn leuke dingen!
  Hoe fijn zou het zijn als je proeve van bekwaamheid in één keer goed zouden zijn, ik ga voor je duimen:)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa ah heerlijk zou dat zijn. Lijkt mij geweldig! Dankjewel fleur, dat is lief.

   Verwijderen
 3. Aaah super leuk, Rituals lijkt me geweldig! En ik ken het om graag afgestudeerd te willen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meis! Jaa ik kijk er zo naar uit hihi. :)
   Liefs!

   Verwijderen
 4. Wat een super leuke dingen om naar uit te kijken!! En gefeliciteerd met je baan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk he! Kan daar altijd zo blij van worden van dingen om naar uit te kijken. <3
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 5. Wat een toffe dingetjes! Dat springkussen festival lijkt me geniaal zeg en Lissabon is zo'n heerlijke stad. Ik wil er ook zo graag naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa ben heel erg benieuwd naar dat festival, ik ga dan ook zeker vloggen dus dat vind ik wel heel erg leuk!
   Liefs! Evelien

   Verwijderen
 6. Ah wat super tof dat je bent aangenomen! Lijkt me zo'n leuke bijbaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat super tof dat je bent aangenomen! Lijkt me zo'n leuke bijbaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke dingen voor de toekomst en fijn dat je mag beginnen bij Rituals! En wat spannend dat afstuderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke dingen om naar uit te kijken zeg. Altijd fijn daar even bij stil te staan. Succes met je nieuwe baan!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -