Fashion | Mijn favoriete ringen en armbanden.

Hoi iedereen! Vandaag heb ik een artikel voor jullie over sieraden. Ik ben echt gek op sieraden en vandaag wil ik jullie graag mijn favoriete (grote) ringen laten zien, en ik heb ook één favoriete armband die ik heb gehad van lief die ik jullie ook graag wil laten zien. Zijn jullie ook zo gek op sieraden?


 
Deze super stoere armband heb ik gehad van lief met kerst! Hij heeft een groene band en is erg stoer door de punten. Ik vind hem echt super tof te combineren en ben er heel erg blij mee! Deze armband is van supertrash.


Deze ring vind ik ook zo gaaf! Deze ring is van de primark.


Deze ring heb ik pas geleden gekocht in de sale bij de hema! Ik vind hem perfect voor de zomer. Heel leuk die zomerse kleur daarin.


Ook deze ring heb ik pas geleden in de sale geshopt bij de hema.


Ik hou van pastel roze en vind deze ring met een steen echt heel erg mooi. Deze ring is van de six.


Deze ring is zo fijn omdat die zo makkelijk te combineren is, zo fijn! Deze is ook van de six.


Ik vind kleine ringetjes ook altijd heel erg mooi! Deze heb ik alweer een aantal jaar en is van Pandora. Echt een pareltje dus!

Wat is jullie favoriete sieraad?

Liefs! Evelien

9 opmerkingen:

 1. Wat een mooie sieraden =)
  Die armband is echt heel gaaf!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe sieraden zeg! Die hele subtiele ring vind ik erg mooi. Zelf draag ik eigenlijk nooit zulke ringen en/of armbanden. Mijn huid kan daar slecht tegen helaas... de afgelopen jaren heb ik wat echt zilveren sieraden gespaard die ik dagelijks draag! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat grappig, ik vind deze sieraden ook echt precies bij je passen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief ringetje die laatste! Mijn favoriete sieraad? Hmm, ik kan niet kiezen vrees ik haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf ben ik meer van de subtiele sieraden, maar ik vind de ringen wel heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -