Outfit: cold days!

Ik heb het gevoel alsof de herfst echt is begonnen en ik geniet er volop van! Flink ook, die koudheid, weer wat warmere kleding aan kunnen en niet meer die benauwdheid. Vind dat zo vies altijd. Zag op het weerbericht dat het komende dagen wel kouder gaat worden. Heerlijk, ik droeg pas geleden ook een lekkere warme outfit met mijn nieuwe shirt, ketting en vest. <3 Kijken jullie mee?


Vest - Costes  - Broek - Vero Moda - Shirtje - Costes - Ketting - Hema.
 Personal update: 
Trouwens vandaag begint mijn eerste dag bij kwintes, ik ga stage lopen bij een activiteiten centrum in Veenendaal ( eindje weg dus! ). In de psychiatrie, het lijkt heel erg op mijn vorige stage! Ik ben heel erg benieuwd. En stiekem ook een beetje zenuwachtig. 

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs! Evelien

10 opmerkingen:

 1. Leuke outfit! Ik heb nog niet echt zin in de herfst, maar wel in warme vesten (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super leuke outfit! ik hou ook van de herfst want ik vind herfst kleding veel leuker :) en succes met je stage!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit zeg, vooral dat vest! Ik hou zelf ook helemaal niet van de warmte in de zomer, geef mij maar herfst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit, dat vest is heerlijk voor de herfst

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker vest! Ik heb nu alweer zin om mijn fluffy vesten uit de kast te halen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Dat vest lijkt me heerlijk! Heel veel succes met je stage! Het gaat allemaal goed komen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooooh, wat een heerlijk vest zeg. Zo een waar je lekker in weg kan kruipen!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -