TIP: Polaroid foto's ontwikkelen bij de HEMA.

Eventjes een kort, maar een leuk artikel vandaag! Ik heb een tip voor jullie, bij de hema kan je sinds kort polaroid foto's bestellen. Ik ben gek op deze foto's en heb ik er gelijk 40 besteld. De algemene prijs was 30 foto's voor 8,99. Ik betaalde 10,99 voor 40 foto's met verwerkkosten. Ik vind het heel leuk dat de hema dit in hun assortiment heeft! Ik heb ze gelijk op mijn kamer gehangen en binnenkort daar meer over. Wat vinden jullie van de polaroid foto's? :)


Gaan jullie ze ook bestellen? :)

Liefs! Evelien

7 opmerkingen:

 1. ooo wat leuk dus als je geen polaroid camera hebt kan je ze wel zo laten ontwikkelen? Toffe tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw wat gaaf zeg! Nu wil ik nog liever een polaroid camera :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw wat gaaf zeg! Nu wil ik nog liever een polaroid camera :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat ziet dat er ontzettend leuk uit! Héél erg bedankt voor de tip, wat cheap is het trouwens! Dit hou ik zeker in mijn achterhoofd! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat tof! Heb je dus eigenlijk geen eigen polaroidcamera nodig! Dit is ook nog heel goedkoop zeg! Ik ben echt gek op polaroid foto's ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk! Het geeft zo een klassiek effect :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -