Lentekriebels!

Hebben jullie ook al de lente kriebels te pakken? Ik denk de meeste mensen in ons kikkerlandje wel. Ik ben de kou helemaal zat en ik geniet genoeg van het zonnetje als die gaat schijnen. Dat moment dat je je zonnebril op kan zetten en genieten van het zonnetje. It makes me happy. Of boek lezen in de tuin. Of picknicken. Tja, uhum. Ik kan wel een hele waslijst opschrijven, of typen bedoel ik. Mij leek het wel een goed ideetje om iedereen in de lente spirit te laten komen door een lente inspiratie artikeltje te maken. Whie! :)
Oh en ze zijn ook nog eens leuk voor achtergronden op je computer of mobiel.

Liefs!

Evelien

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk al die plaatjes, krijg er nu ook steeds meer zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tja, ik heb die lentekriebels ook wel te pakken! :) Jammer alleen dat het weer nog niet echt mee wil werken, maar dat zal nog wel komen, ga ik van uit. Leuke inspiratiepost!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah hier word ik inderdaad heel vrolijk van :-) Kan niet wachten totdat het zonnetje echt gaat schijnen ...
  X Charissa
  Fashion- Healthy Lifestyle- Beauty
  www.LadyGoldapple.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh ja, ik heb meteen weer extra veel zin in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -