Dagje naar de kerstmarkt in Lille!

Als jullie mij op social media volgen hebben jullie gezien dat ik zaterdag met Mike naar de kerstmarkt was geweest. We gingen met de bus heen en weer en was ongeveer 2 uurtjes rijden. Toen kwamen we aan in het mooie Lille, wat een geweldige stad! Zulke mooie gebouwen en huisjes en zo'n gezellig sfeertje hangde er. We bezochten de kerstmarkt en gingen gezellig winkels kijken en natuurlijk niet te vergeten franse croissantjes eten.
We kwamen aan en hadden een kaart gekregen van de buschauffeur. Zo konden we makkelijk uitstippelen wat we graag wouden bezoeken en zien, en zagen we zo waar het kerst gedeelte was. De kerstmarkt vond ik persoonlijk erg klein, er stond een reuzenrat en een draaimolen. Voorderest waren er vele kerst versieringen en stond er een kerstman bij een grote kerstman. Zo gezellig! Er waren allemaal kraampjes met broodjes en wijn en souvenirtjes. Na de kerstmarkt hebben we winkels bezocht en er was zo'n mooi winkelcentrum! Kortom we hadden een erg leuk dagje gehad. <3Zijn jullie wel eens naar een kerstmarkt geweest?

Liefs, Evelien

10 opmerkingen:

 1. Het ziet er zo gezellig uit! Ik ben nog nooit naar een grote kerstmarkt geweest, wel de kleintjes in mijn buurt, maar ik denk dat het een geheel ander effect geeft. We zijn wel eens naar Keulen gegaan en toen we er aankwamen hadden we door dat alle kerstmarktjes al weg waren.. Oeps. Lille is een fijne stad en het lijkt me leuk om eens naar daar te gaan in deze periode!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja was onwijs leuk! Ah dat is zeker balen, Keulen lijkt mij wel een hele mooi stad. :)

   Liefs, Evelien

   Verwijderen
 2. Ziet er leuk uit, misschien iets voor volgend jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lille is een zalige stad. Ik ben er laatst zelf gaan shoppen en ik herken dat pashokje nog van op jouw foto. Prachtige winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja mooie winkel was dat he! Zo'n leuk pashokje. <3 Werd er helemaal blij van!

   Liefs, Evelien

   Verwijderen
 4. Beautiful! :)
  But what is that red thing on your camera? A red filter? :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you! No I think its just the reflection of the mirror. :)

   Verwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -