kleine blogbreak!

Helaas moet ik voor het eerst in mijn blogjaartje een break inlassen, mijn laptop is helaas overleden. Hij gaat niet meer aan, en blijft alleen maar hangen op het beginscherm. Helaas! Erg vervelend, nou ga ik kijken voor een apple. Ik hoop dat ik zo gauw een nieuwe computer heb zodat ik verder kan gaan met mijn blog. Dan weten jullie dat er een paar keer geen artikels online komen, ik vind het zo vervelend! :(  Ik hoop dat ik zo gauw mogelijk terug kom.

Tot blogse!

Je kan wel up to date blijven door mijn instagram te volgen, klik dan hier!

Liefs Evelien

11 opmerkingen:

 1. Wat vervelend ! Hopelijk heb je gauw een nieuwe

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer. Je hebt overigens wel een leuke laptop hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. app van blogger een optie? ik gebruik deze ook af en toe op mijn blogposts online te zetten
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah wat vervelend! hopelijk heb je snel een nieuwe. al die stickers zijn wel echt gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah vervelend meid maar niets aan te doen! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah zo vervelend, hopelijk zien we je snel weer verschijnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aargh balen zeg.. ik hoop dat het snel goedkomt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh dat is vervelend. Ik ben nu ook opzoek naar een nieuwe laptop alleen vind ik apple iets te prijzig voor mezelf. Maar ik weet niet of je het al weet Rabobank heeft nu een studentenaanbieding op hun website je kan een Macbook goedkoper krijgen ofzo iets. Zelf ben ik er niet helemaal op gaan kijken omdat ik geen apple zoek maar misschien heb je er iets aan!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel vervelend, lijkt me echt een nachtmerrie! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aah wat rot! Ik had dat ook een hele tijd terug; ben echt niets waard zonder mijn laptop haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh wat vervelend dat je laptop het begeven heeft. Hopelijk komt het snel in orde!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -