Een en al liefde voor...

Een nieuwe colum op mijn blog! Of hoe noem je dat? Nouja, jullie snappen wat ik bedoel, hoop ik. Het leek mij leuk, hopelijk jullie ook. Om om de zoveel tijd een artikeltje te plaatsten met de naam:  een en al liefde voor.. Klinkt al leuk toch? Ik vind favorieten van de maand altijd een beetje saaitjes, dus een beetje een andere draai aan geven. Je vind dus in zo'n artikel mijn dingetjes wat ik erg leuk vond, of blij mee was. Van plaatsen, restaurantjes, muziek, tot kleding. Allemaal rommelige dingetjes dus. Lijken jullie dat leuk? :) Ik vind in ieder geval erg enthousiast!
Minions knuffel -  Hoe cute is deze dan! Mijn zus haar vriend had deze een keer gewonnen op de kermis, ik ben verlieeeehieefd. Ik vind hem zo schattig, en is zó groot! Tja meet mijn nieuwe boyfriend. ;)

Skateboarden - Ik heb een skateboard, een penny board look alike. Geen echte hoor. Maar ik begin het steeds meer onder de knie te krijgen. Is zo leuk om lekker te skaten in het parkje. I love. 

Zie je me gaan daaaaaaaan! hahaha 

The perks of being a wallflower - Ik had vrijdag avond deze film gekeken, en wauw wat is die mooi. En logan lerman is natuurlijk ook niet verkeerd, zwijmel zwijmel. 

Arizona green tea - Ja ook food hoort hier tussen! Mijn moeder had bij de xenos dit lekkere drinken meegenomen, de verpakking ziet er al zo leuk uit, daarom zou ik het al kopen haha. Het smaakt echt heerlijk en is lekker verfrissend voor de zomer!


Streepjes shirtjes met een knoopje erin  - Dit leuke shirtje vind ik zo cute en heb ik gekocht bij the sting in de sale. Ik vind hem erg leuk te combineren en ben er helemaal gelukkig mee. Nirvana - about a girl - Ik kende deze band eigenlijk altijd door die bandshirts die altijd hangen in de primark, ik had nog nooit moeite genomen om hun muziek te beluisteren. Lazyheid wordt het ook wel genoemd. Maar wat een toffe band is dit! Volgens mij zijn ze wel allemaal overleden, dus een erg oude muziek ook .

Strikjes in mijn haar - Ik heb weer wat nieuws ontdekt, haar accesoires. Eigenlijk deed ik nooit wat in mijn haar, behalve boerenzakdoeken aka bandana's en soms wel eens een roosje. Maar een wereld gaat voor mij open, ik heb haarstrikken ontdekt. Een en al blijheid. Deze heb ik trouwens helemaal zelf gemaakt. :)


Dit was mijn eerste een en al liefde voor... artikeltje. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen, en laat het zeker weten in de comments. Vind ik leeeeeuheuk!

Liefs

Evelien 


26 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Moet je zeker vaker doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankjewel! Je gaat het zeker vaker voorbij zien komen. :)

   Verwijderen
 2. The perks of being a wallflower vind ik ook een prachtige film, en het boek is nog veel beter!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja mooi hé! Ik heb het boek ook, die bewaar ik voor als ik op vakantie ga. Ben zo benieuwd daar naar. :)

   Verwijderen
 3. Leuk nieuw artikel dit wil ik wel vaker zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel! Moet je zeker vaker doen! En ik ben ook dol op die film. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Valerie! Ja ik vind de reacties erop zo leuk. :)

   Verwijderen
 5. Superleuk artikel, zeker vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nirvana is niet zo oud hoor, en alleen de lead singer Kurt Cobain is overleden (zelfmoord), maar wel een leuk artikel! Moet je vaker doen. xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa ik hoorde het inderdaad van me vader haha! :)

   Liefs Evelien

   Verwijderen
 7. Leuk artikel! Ik wil die ijsthee Arizona ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaaa die is zo lekker! Ben er nu al verslaafd aan hihi.

   Verwijderen
 8. Leuk artikel en die minion! <3

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je er een leuke draai aan gegeven! Het is trouwens column in plaats van colum. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oepsie! Bedankt voor de tip, ik ga het gelijk eventjes veranderen. :)

   Verwijderen
 10. aah super leuk zo'n artikel! moet je vaker doen! Ik vind je kleding altijd zo leuk & die knuffel is inderdaad te schattig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke dingen! Die minion knuffel is super cute en Arizona is inderdaad erg lekker! x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -