Inspiratie: Romantische kamers.

Ik vind inspiratie artikelen altijd erg leuk om te lezen, en natuurlijk ook om te schrijven. Ik zocht weer eens van mijn favoriete sites af: weheartit. Een grote inspiratiebron. En ik zocht een aantal mooie foto's uit. Ik heb deze keer gekozen voor een soort van romantisch tintje in de foto's. Mooi hé? Zoals je kan zien zie je veel wit, bruin en licht roze tintjes. Ik vind dat zo mooi, en wil later graag die kleuren in mijn huis.  Wat vinden jullie van de inspiratie?


Liefs

Evelien

7 opmerkingen:

 1. wauw wat een mooie plaatjes allemaal! met dat wit en die bloemen!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke inspiratie! Ik heb er een paar al op mijn tumblr staan, haha. Vind de kamer nummer 3 en 7 heel mooi! Zou zo mijn kamer kunnen zijn. :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw ze zien er allemaal heel goed uit! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op zulke kamers. Het ziet er echt romantisch uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waaauww, ik houd van dat soort kamers <3. Ik vind sowieso witte kamers heel aantrekkelijk ;), lief dat je me volgt <3. Ik ben je heel dankbaar :)

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -