I love you more than all the stars.

Yeeeees! Er is weer eens na tijden een outfit op mijn blog, jeetje dat is alweer een tijdje geleden. Het was gister zulk heerlijk weer, ik werd er helemaal vrolijk van en ik trok mijn korte broekje aan. Het gevoel dat je weer je zomer kleding aan kan is geweldig, dus ik ging voor een zomerse outfit! Ik zit ook te denken om deze outfit naar pinkpop te dragen. :) Wat vinden jullie? Shirt - The sting
Shortje - Monki
Horloge - Gewonnen
Schoenen - Allstars
Zonnebril - Hema
Bandana - Primark
Tas - Sascha 

Wat vinden jullie van mijn outfit? :)

Liefs

Evelien

15 opmerkingen:

 1. Leuke outfit, staat je echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige bril, ik wist helemaal niet dat ze bij de Hema van die gave items hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs leuk topje, en heel schattig gecombineerd! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een hele leuke typische festival outfit! Dus heel erg leuk voor Pinkpop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit, inderdaad echt iets voor een festival! Je topje is heel schattig, en wat heb je hem leuk gecombineerd met het shortje! Je bandana en zonnebril vind ik ook zo leuk! Alvast heel veel plezier bij Pinkpop!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat een lieve reactie, dankjewel! Gaat helemaal goed komen bij pinkpop :)

   Verwijderen
 6. aah wat een leuke outfit! Je shirtje staat zo leuk met je bandana! Ik ben ook dol op bandana's en op een of andere manier vind ik het zo leuk staan met kant! En ik ben trouwens jaloers op je tas hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke outfit, echt een leuk topje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. erg leuke outfit ♥ lekker zomers.!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie outfit! Inderdaad perfect voor festivals :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. leuke outfit en weer lekkere spontane foto's meid! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -