Ik heb de ..... 200 volgers gehaald! :)

Goeiemorgen!

Ik werd wakker, en het eerste wat ik altijd doe is eventjes op me mobiel kijken. Ik kreeg een mail van bloglovin, en er stond dat ik de 200 volgers had gehaald. Ik maakte een sprongetje in de lucht.  Zo gaaf! Ik wou hier  eventjes een mini artikeltje over schrijven, omdat ik het toch wel heel wat vind. 200 volgers?! vind het echt bizar, maar zo leuk. Ik wou iedereen bedanken, iedereen die me blog leest en volgt. Thank you!

Liefs

Evelien

18 opmerkingen:

 1. Super leuk & goed! <3 Van harte gefeliciteeeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wat super goed ! Gefeliciteeerd <3
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd, je verdient het want je hebt een hele leuke blog! Liefs Carmen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. gefeliciteerd meis ik zit er nog 40 vanaf! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zit ook bijna aan de 200 nog een paar te gaan bij mij ;). Proficiat meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super leuk dat je de 200 volgers hebt gehaald! Gefeliciteerd xx je verdient het :)
  Xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel erg leuk meid! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -