Happy things. #1

Lachen, ik hou ervan! En het is ook nog eens gezond. Ik heb weer leuke kleine dingetjes meegemaakt deze week wat me weer vrolijk maakte en een glimlach op me gezicht toverde. Ik vind het eigenlijk heel leuk om dingetjes op te noemen wat mij aan het lachen maakte. Als ik het terug lees word ik er helemaal vrolijk weer van.
<3 Lieve berichtjes 
<3 Lachen met mensen op me stage
<3 Dat moment dat je iemand tegenkomt op de fiets en uren loopt te kletsen. 
<3 Winkelen bij de primark. 
<3 Leuke mopshondjes sokken gekocht. 
<3 Complimentjes krijgen. 
<3 Best friend weer zien. 
<3 Presentaties achter de rug. 
<3 Dat het liedje 'you and I' van one direction vandaag uitkomt. 
<3 Lazy avondje. 

Wat heeft jou deze week vrolijk gemaakt? :)

Liefs

Evelien

5 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -