Inspiratie: healthy food.

Hoi iedereen!

Ja dit is een typisch iets, dat ik zeg dat ik het ga volhouden. Maar niet volhoud. Maar deze keer wel, en ik sta er echt 1000 % achter. Ik ben zelf best wel stevig en ben het helemaal zat. Ik wil in de zomer trots in bikini gaan staan. Dat is echt mijn doel, comfortabel voelen. En tevreden zijn hoe je eruit ziet. Dus ik ga morgen beginnen met afvallen, sporten en gezonder eten. Ik ben er klaar voor! Ik heb op weheartit inspiratie op gezocht. Mmm ziet er allemaal heerlijk uit.  Ik wil me ook graag gaan aanmelden in de sportschool, blijven hardlopen, en misschien ook iets van skeeleren. Let's go!Liefs

Evelien


9 opmerkingen:

 1. Zo te horen ben je in ieder geval gemotiveerd, dat is al een stap in de goede richting. Ik wil ook gaan hardlopen, de schoenen heb ik al, nu nog de sportkleding! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil ook beginnen met hardlopen maar heb niet zoveel motivatie als jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super inspiratie! Vooral de laatste foto ziet er prachtig uit <3!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig! Ik ben hier ook veel mee bezig, maar volhouden vind ik erg lastig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er allemaal zo lekker uit.... haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's, vooral die fiets is geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -