Mijn kledingrek!

Hoi lieve volgers!

Tadaaaa! Ik heb ein-de-lijk mijn kledingrek gekocht, het stond zolang op me wishlist. Ik heb gezocht waar ik er een kon kopen, ik heb deze gekocht bij de ikea, voor 8,99. Ook heb ik er gelijk wat witte hangers bij gekocht, omdat ik dat wel mooi vond. Ik heb gelijk al mijn favoriete kledingstukken op kleur gehangen. Wat vinden jullie van mijn kledingrek?En trouwens, lijkt het jullie leuk als ik een roomtour video maak? :)

Liefs

Evelien

16 opmerkingen:

 1. Ja een roomtour lijkt me wel leuk, ik vind zulke kledingrekken altijd zo mooi. <3 XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuk kledingrek! Jaaa een roomtour lijkt me leuk!
  xxx Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi rek! Ik heb zelf een houten die aan de muur gemaakt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat leuk!!! Ik heb geen plek op mijn kamer omdat ik een enorme kledingkast heb haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk! Roomtour lijkt me ook heel leuk!
  xoxo Susan
  truebeautyandmore.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel gaaf! Ik vind het voor mijn kleine kamertje te druk, maar ziet er gaaf uit. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk, roomtour lijkt me trouwens ook erg leuk. Liefs, Savannah xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk kledingrek. Ik heb hier net hetzelfde rek staan ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja een roomtour lijkt me fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat 'n leuk idee zo'n kledingrek!! Echt handig! Misschien ook iets voor mij, kom eens in de zoveel tijd namelijk items tegen in m'n kast die ik wel heel leuk vind maar totaal was vergeten :p
  En roomtours zijn altijd leuk ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Staat echt heel leuk in je kamer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk kledingrekje! :) Staat superleuk in je kamer. Aan het rekje heb ik ook al wat mooie kledingstukken gespot ;) misschien ook een idee om een 'kledingrekje' tour te doen? Een roomtour lijkt me ook heel leuk. Ik ben benieuwd naar je kamer!

  Heel erg bedankt voor je lieve reactie op mijn blog trouwens!

  Liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ook hetzelfde keldingrek gehad maar wilde het graag kunnen verrijden omdat mijn kamer niet heel groot is. Ik heb na wat zoekwerk een mooi wit verrijdbaar kledingrek gekocht en het ziet er heel hip uit! Groetjes Tamara (tip waar ik het rek heb gehaald..dan hoef je niet zo te zoeken:kledingrekken-kopen.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -