Outfit inspiration. #2

Het is al best wel laat en eigenlijk wou ik gaan slapen, maar had opeens weer een ideetje voor een post. Ik heb weer een post met inspiraties voor je outfit deze keer. Dit is de tweede keer en ik zag dat jullie dit leuk vonden om te lezen. Ik heb weer nieuwe outfits uitgezocht, lees snel verder! :)Ik vind zoiezo denim en wolle truien erg leuk deze winter en dat zal je veel zien in deze post. Wat is jullie favoriete item voor de winter? 


Ik vind deze trui hier in deze outfit zo cute!


Mijn favoriete outfit is die met de geprinte broek en de heerlijke warme trui. Ik vind het een mooie maar makkelijke outfit en is perfect voor de winter!  Alleen zou ik er wel mijn uggs onder dragen, die zijn lekker warm. 

Eventjes een persoonlijke update: 
Ik heb het deze weken best wel druk met school, veel verslagen en dingen. Ik ga proberen zo vaak mogelijk eventjes tijd voor me blog in te plannen. Als het soms misschien wat langer duurt voordat jullie een post voorbij zien komen kan het daar aan liggen. Dat wou ik eventjes vertellen. 

Wat is jullie favoriete outfit? 

Liefs

Evelien

9 opmerkingen:

 1. Ik vind de tweede collage echt heel tof:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh zo leuke outfit! en een leuke blog :)
  Je reactie maakte echt mijn dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal heel leuk, maar 3 is net zoals jou, mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfits! Ik vind de eerste het mooiste!
  Wat heb jij een leuke blog! Ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuke outfits! Stuk voor stuk even leuk
  X Esther \ Confashions

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -