OVER DE SITE

Welkom op mijn blog by-Evelien.nl. Ik heb mijn blog zo genoemd omdat alles wat ik plaats uit mijn hart komt. Ik heb liefde voor diverse onderwerpen, dit wil ik allemaal aan jullie laten zien via mijn blog. By-Evelien, is een blog voornamelijk over fashion, beauty en lifestyle, afwisselend met onderwerpen zoals interieur, body-positivity, travel en self love. Heel divers dus! Dit omschrijft mij ook helemaal wie ik ben, ik ben enthousiast en heb liefde voor diverse onderwerpen. Vandaar ook de naam by-Evelien.nl. Elke werkdag staat er een artikel of een filmpje online, dit kan gaan over de bovenstaande onderwerpen. 


De start van by-Evelien

Ik ben met by-Evelien.nl begonnen op 29 Oktober in het jaar 2013. Nadat ik al een aantal jaar daarvoor had geoefend op een (privé) blog, vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Het heette eerst a piece of fashion & beauty. Ik merkte na twee jaar dat dit niet meer goed bij mij paste, dit doordat mijn interesses erg divers zijn. Hierdoor ben ik op de naam by-Evelien gekomen, daar ben ik nu nog steeds erg blij mee!

Ik droomde altijd van een baan in de creatieve wereld, of dit nu fotografie, een mode-opleiding of interieur stylist zou zijn. Ik werd ervan bewust dat dit heel erg lastig is, dat is de reden dat ik ben begonnen met een opleiding in de zorg. Eerlijk gezegd was dit niet mijn eerste keus, maar het was wel het realistische en de meest praktische keus. Ik was van mening dat ik na mijn mbo-opleiding nog een creatieve opleiding zou volgen. Dit is anders gelopen, want ik ben gaan doorstuderen, en ik volg de opleiding SPH-GGZ-agoog om mijzelf te specialiseren in de geestelijke gezondheidszorg. Doordat ik een opleiding in deze sector volgde begon bij mij het gemis naar creativiteit te kriebelen. 

Mode is altijd een grote passie van mij geweest, als dertien jarig meisje droeg ik paarse nikies met lichtroze veters, zuurstok roze shirtjes, vrolijke bloemenjurkjes en funky haar accessoires. Ik was altijd mijzelf en dat ben ik nog steeds. Ik wilde graag mijn liefde voor mode uiten op het internet, back in time deed ik dit via Tumblr maar ik kreeg ook de behoeften om hier over te schrijven. Zo ontstond mijn blog, naar mate de jaren kreeg ik meer interesse in lifestyle, beauty en interieur en het laatste jaar wil ik meer doen met zelfverzekerd zijn, self-love en het accepteren van je lichaam. 

Ik kreeg echter steeds meer plezier in het behouden van mijn blog. Het werd mij meer duidelijk wat mijn doelgroep is en wat ik graag wilde delen. Inspire the world! Na twee jaar kwam ik in aanmerking met bedrijven, zo mocht ik producten ontvangen en advertorials schrijven. Dit was best verbazingwekkend voor mij dat dit mogelijk was. Ik professionaliseerde mijn blog door een eigen domein naam te kopen, mijn blog aan te scherpen en kwaliteit boven kwantiteit te leveren. Het is zo gegroeid dat by-Evelien.nl mijn eigen bedrijf is geworden.

Naast mijn blog ben ik ook actief op social media, zo vind ik het geweldig om mijn instagram pagina bij te houden en plaats ik video's op YouTube


Mijn eigen bedrijf

Sinds 27 Juni 2018 is by-Evelien.nl mijn eigen bedrijf. Ik sta ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het nummer 71987517.

Mijn waarden 
Voor mijn blog ga ik dus diverse samenwerkingen aan met bedrijven, echter beïnvloed dit mijn mening niet. PR-bureau's sturen mij vrijblijvend producten en ik bepaal zelf of ik over een bepaald product/onderwerp wil schrijven. Waarden die ik belangrijk vind zijn dus eerlijkheid, vrijheid, creativiteit, en autonomie. 

Samenwerkingen op mijn blog

Producten ontvangen; Zoals ik al aangaf krijg ik voor mijn blog diverse perspakketjes, ik neem zelf het besluit of ik dit vind passen bij mijn blog en of ik er over wil schrijven. Je kunt hier meer over lezen in mijn disclaimer. Als ik producten heb ontvangen kun je dit zien door de zin die onderaan het artikel staat: 'ik heb producten ontvangen ter review'. 

Advertorials; Ik verdien mijn geld met advertenties, dit kan in de vorm van een advertorial. Dit is een artikel met daarin diverse links. Ook kunnen er advertenties verwerkt zijn in mijn lay-out. Als er een advertentie op mijn blog staat wordt dit aangegeven met advertorial. 

Affiliate; In een blogpost kan een affiliate link zitten. Als je via een affiliate link iets bestelt, krijg ik commissie van de webshop over het verkoopbedrag van jouw bestelling.Affiliate links zijn te herkennen aan een ‘*’ achter de tekst.

Apparatuur
Ik gebruik diverse apparatuur voor mijn blog. Onder andere de Canon 750D camera, met de Canon EFS 18-55mm lens, daarnaast gebruik ik ook de Tamron 50-300mm lens. De Canon 750D gebruik ik zowel voor het fotograferen van mijn outfits, als reviews. Echter is het ook mijn camera die ik gebruik bij het filmen. 

Mocht je nog vragen hebben, stuur mij dan een mail naar byevelienblog@hotmail.com.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -