SAMENWERKING

Heeft u interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Daar sta ik zeker voor open! Ik vind het leuk om nieuwe bedrijven, producten en pr-bureau's  te ontdekken en hier een samenwerking mee aan te gaan. Ik kijk er naar uit! Op mijn blog zullen onderwerpen zoals beauty, fashion, self-love, interieur en lifestyle aan het licht gebracht worden. Als uw bedrijf daar bij past kunt u mij een e-mail sturen. Wilt u meer informatie over mijn blog? Dan kunt u terecht bij over de site. 

Tevens schrijf ik ook over onderwerpen zoals reizen, hotspots, de liefde, fotografie, en interieur. Bedrijven/PR-bureau's/webshops kunnen mij vrijblijven producten sturen die bij een van deze onderwerpen passen, ik vind het leuk om nieuwe producten/ervaringen te proberen en hierover op mijn blog en social media kanalen te schrijven en aan mijn lezers te introduceren. 

Ik word graag op uw perslijst gezet om op de hoogte te worden gehouden over de nieuwe producten en ontwikkelingen. Tevens is adverteren op mijn blog ook mogelijk, voor verschillende manieren sta ik open, als u hier ideeën of vragen over hebt kunt u mijn een e-mail sturen. Op mijn blog vindt je bijvoorbeeld al advertorials & reviews.

Feedback van diverse bedrijven waarmee ik heb samengewerkt:

Directlampen.nl
''De samenwerking is soepel verlopen. Snel contact, de blog is snel klaar & goed gekeken naar wat wij graag wilden. Bedankt!''

Otto
''Vanuit onze kant is de samenwerking goed bevallen! Ik heb dan verder ook geen ‘ negatieve’ feedback ''

Searchresult.nl
''Uitnodigende titel, persoonlijk, je betrekt het op jezelf, dat is interessanter dan een algemener verhaaltje, leuke (persoonlijke) foto erbij. De klant heeft geen feedback, dus dat is ook zeker een goeie! Normaal hebben ze altijd wel een opmerking over de inhoud ofzo :)''

Emob 
''Ik vond het tof dat je zo snel op mijn mails reageerde en dat de samenwerking zo snel afgerond kan worden!''

Blogbrains
''Het contact loopt altijd super en je levert leuke artikelen aan, maar misschien kun je de artikelen nog eens extra checken voordat je ze opstuurt. Natuurlijk checken wij ook alles nog, omdat we geen artikelen met (spel)fouten op kunnen leveren aan onze opdrachtgevers, maar in principe moeten alle artikelen altijd foutloos aangeleverd kunnen worden door onze bloggers. Maar verder zijn we helemaal tevreden hoor, altijd fijn om met je samen te werken!'' Aan deze feedback ga ik natuurlijk werken, ik ga met een nog kritischere blik kijken naar mijn stukken en spelling. :-)

Smartphonehoesjes.nl
''Onze samenwerking met Evelien is goed bevallen. De communicatie verloopt soepel en vlot, vervolgens verschijnt er een leuk en spontaan artikel online. Top!''. 

Voor eventuele samenwerkingen of vragen kunt u mij op het volgende adres een e-mail sturen; byevelienblog@hotmail.com
- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -