Fashion | De schoenentrends voor de lente/zomer 2019!

Fashion | De schoenentrends voor de lente/zomer 2019!

Ik ben dol op mooie schoenen. Een goed paar prachtige schoenen kan je outfit net helemaal afmaken! Het voorjaar is al begonnen, en de leuke trends vliegen ons om de horen. De trends zijn vooral gericht op allerlei vrolijke kleuren, mooie pumps, en hippe cowboy schoenen. Vandaag deel ik de lente/zomer trends op het gebied van schoenen voor het jaar 2019! Lees je mee?

Bron: Pinterest

1. Slangenprint 

Dierenprint is al een langere tijd een grote trend in de modewereld. In tegenstelling tot in het dierenrijk is het in de modewereld de slang die de panter verslaat. Slangenprint is een grote trend op dit moment! In de vorm van een comfortabele , of in een vorm van een laars met een dikke hak. I like! Andere leuke schoenen zijn espadrilles, helemaal in de komende zomer. 


2. Jihaaa! Cowboy trend

De cowboylaarzen zijn niet weg te denken in schoenenland. Zelfs in de zomer niet! Je kunt ze combineren onder een stoere jeans, of onder een schattig jurkje om de outfit een stoere boost te geven. De manier om je outfit een upgrade te geven! 
Bron: Pinterest

3. Felle kleuren!

Felle kleuren zie je dit seizoen veel terugkomen in de vorm van schoenen. Alles kan, en alles mag! Je ziet op dit moment veel loafers. Platte schoenen die comfortabel lijken te vallen. Daarnaast kun je ook met een paar sleehakken, of een pump een statement maken onder een jurkje, of een mooie jeans. Op deze trend ben ik helemaal verzot! 

Bron: Pinterest


4. Daddy sneakers 

Last but not least, de daddy (of dad) sneakers! Ik moet eerlijk bekennen dat de daddy sneakers niet bij mijn persoonlijke smaak passen, maar ik zie ze regelmatig bij anderen op een toffe manier gecombineerd worden. Ze zijn in allerlei soorten, maten, en kleuren. Tevens zien ze er erg comfortabel uit. 🙂  Ik heb een grote schoenmaat (43), dus voor mij zijn dit soort sneakers niet weggelegd. Het is voor mij een klus om leuke schoenen te vinden, echter wordt de collectie schoenen in mijn maat steeds groter. Bij OTTO verkopen ze diverse sneakers, sandalen, laarsjes, en leuke hakken in maat 43, en zelfs nog groter. Hoe fijn! Ik ben er zo blij mee dat meerdere (online) shops hun assortiment met grotere maten vergroten.

Bron: Pinterest


Waar shop jij graag je schoenen? En wat is jouw favoriete schoenen trend op dit moment? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Schoenen in felle kleuren zijn ook helemaal mijn ding. Zo gaaf! <3 Die slangenprintlaarsjes zijn inderdaad ook wel heel gaaf. Ik weet zeker dat die jou ook geweldig zullen staan 🙂

  2. Ik vind schoenen in felle kleuren wel echt heel vet. Maar ik loop zelf het liefst op mn vertrouwde dr. Martens. Ik slaap er nog net niet in, haha.

  3. Die rode schoenen vind ik wel heel erg tof. Rood is dan ook mijn kleur. Ik loop het liefst op mijn laarsjes, maar in de zomer ga ik over op loafers. Het voordeel van laarsjes vind ik dat ze wat steun geven bij mijn wat zwakke enkels. Het voordeel van loafers is dat het voelt alsof ik op m'n sloffen loop:). En schoenen zoeken in maat 43 lijkt me een behoorlijke zoektocht. Bij veel winkels houdt het qua vrouwenschoenen bij maat 42 op…

  4. Wat een leuk artikel! 😀 Ik vind die dad sneakers ook heel tof, maar het is ook niet helemaal mijn ding vrees ik. Haha. Lastig. Wat fijn dat OTTO schoenen in maat 43 heeft, dat wist ik helemaal niet!

Geef een antwoord

Sluit Menu