Feeling amazing in my new red suit!

Een pak is een van de items wat hoog op mijn wensenlijstje een plekje had gekregen. Ik ben gek op mode, en ik hou van kledingstukken waarmee je de aandacht steelt. Naar mijn idee is een pak een item wat je in verschillende soorten gelegenheden kunt dragen. Echter kun je het ook nog eens op verschillende manieren combineren! Van een nette outfit, tot een stoere outfit met toffe bikerboots en een bandshirt. Vandaag show ik jullie een van mijn favoriete outfits op dit moment!| Rood pak - Asos Curve | Schoenen - Omoda | Tas - Costes | 

Wat vindt je van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

2 opmerkingen:

  1. Dit pak staat je zo goed en ik vind dat je het ook onwijs leuk hebt gecombineerd. Heel toffe outfit zo! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rood is toch echt wel jouw kleur, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -