4X de trendkleuren van de herfst/winter 2018-2019!

4X de trendkleuren van de herfst/winter 2018-2019!

De najaarsmode hangt alweer volop in de winkels. Ik ben zelf altijd gek op de najaarsmode, de warme kleuren komen weer naar boven. Je kunt weer leuke truien dragen, hoeden, winterjassen, en jurkjes met toffe boots. In het artikel van vandaag deel ik met jullie de vier kleuren die je dit najaar veel voorbij ziet komen! Lees je mee?



Nevelblauw
Ik vind het geweldig dat je allemaal weer prachtige kleuren naar boven ziet komen! Nevelblauw zie je volop in de winkels hangen. Naar mijn mening is het een prachtige kleur, het is tof te combineren met een jeans of een mooie zwarte pantalon. Ik heb zelf een nevelblauw trui en geeft je outfit direct een boost.

Bron: Rubriek.nl



Donker rood
Een van mijn favoriete kleuren dit jaar is ook een trend! Namelijk de kleur donker rood. De kleur rood zagen we ook al volop in het zomer seizoen, maar komt in een donkere variant terug voor de herfst en de winter. Rood is een kleur wat iedereen goed staat. Het geeft direct een vrolijke warme touch aan je outfit! Als je dit een te heftige kleur vind kun je het perfect combineren in je accessoires, denk aan een tas, of een paar schoenen.

Bron: Rubriek.nl


Ceylon geel
Ceylon geel vind ik een lichte mosterdgele kleur, het neigt een beetje richting groen. Een perfecte kleur voor de herfst! Ceylon geel vind ik een ontzettend toffe kleur voor een jas zoals je op de afbeelding hier beneden ziet.

Bron: Rubriek.nl



Oranje 
En ten slotte de kleur waar mijn hart het meest van gaat kloppen. Oranje! Ik hou erg van kleuren, en de kleur oranje kon dit jaar niet ontbreken in mijn kledingkast. Het is met veel andere kleuren te combineren. Ik heb dit jaar een oranje jurk aangeschaft, binnenkort komt hier een outfitpost mee online! De perfecte kleur voor het najaar als je het mij vraagt!

Bron: Rubriek.nl


Dit zijn mijn vier favoriete trendkleuren die in de herfst/winter van 2018 en 2019 veel voorbij zullen zien komen. Je zult ook aankomende periode de kleuren lila/paars, olijfgroen, blauwgroen en oudroze tegenkomen. Ik vind het geweldig dat aankomende herfst/winterperiode zo kleurrijk is in het fashion gebied!

Wat vinden jullie van de trendkleuren? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Inderdaad heel leuk om te zien dat er veel kleur is deze herfst. Mooie kleuren heb je op een rij gezet! Oranje en ceylon geel staan mij niet zo goed, maar de andere twee kleuren vind ik prachtig. Verder ben ik gek op okergeel en oudroze 🙂

  2. Leuk dat je de kleuren op een rij hebt gezet! Ik vind donkerrood altijd een mooie kleur. Maar donkergeel. Ik heb mijn flatje deze keer ingericht met donkergele accessoires, staat zo heerlijk warm en gezellig!

  3. Vooral fan van die donker rode kleur. Dat staat altijd leuk vind ik. Dat oranje steekt met dan wel weer een beetje tegen. Op de één of andere manier staat die kleur mij echt niet zo mooi. Jammer…

  4. Heerlijke kleuren weer! Ik kan sowieso niet wachten tot ik mijn herfstgarderobe weer tevoorschijn kan toveren, haha.

Geef een antwoord

Sluit Menu