She designed a life she loves!

Ik ben gek op kantenjurkjes, het is naast de black dress een musthave voor in je kledingkast! Vooral in de zomer vind ik het prachtig staan, met mooi gebruinde beentjes en rode lipstick. Mike en ik maakte een romantische avond wandeling en het was de perfecte shoot locatie wat helemaal paste bij dit romantische jurkje. Kijk je mee naar de details?


Jurkje - Monki | Tasje - Sissy-Boy | Zonnebril - Eyewish | Schoenen - Invito |

Wat vind je van de outfit? <3

Liefs, 
Evelien

2 opmerkingen:

  1. Jaa, kanten jurkjes zijn zó mooi! Ik ben er ook gek op. Dit jurkje staat je onwijs mooi zeg :) Je kunt de kleur ook echt goed hebben met je gebruinde huid :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een prachtig jurkje! Ik vind wit ook zo mooi in de zomer <3

    BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -