Review | Bobbi Brown art sticks Sunset Orange en Rose Brown

Yes! Het is tijd voor een review over producten van een van mijn favoriete merken: Bobbi Brown. Het high-end make-up merk wat naar mijn mening een musthave is in je make-up collectie en helemaal zijn geld waard is. Ik review vandaag de art sticks Sunset Orange en Rose Brown. Lees je mee?


De verpakking van de art sticks vind ik mooi. Je beschermd de stick met een stevige dop. Je ziet het logo van Bobbi Brown op de art stick zelf, het heeft een luxé uitstraling. Op de onderkant van de art stick kun je goed de kleur zien.

Ik heb de kleur Sunset Orange en Rose Brown. De art sticks worden geleverd met een bijhorende puntenslijper zodat je de art stick scherp kunt houden. Het zijn romige art stick en makkelijk aan te brengen, het zorgt voor een direct goede dekking en vlekt niet snel. Het heeft een matte finish. Dit zorgt ervoor dat het goed blijft zitten! Na een maaltijd is het wel belangrijk om hem even bij te werken. De art stick voelt zo fijn op de lippen! De kleuren die ik heb uitgekozen zijn echte tinten met pit, en maakt direct je look helemaal af.

De pigmentatie ziet er goed uit en de tinten komen goed tot zijn recht!

Sunset Orange

Rose Brown

Op mijn lippen komen ze goed uit, ik ben echt verliefd op de kleuren.
Ik kan als conclusie trekken dat ik erg tevreden ben over de Sunset Orange en Rose Brown art sticks van Bobbi Brown. Ze hebben een romige structuur maar hebben een matte finish. De kleuren zijn niet basic en zijn naar mijn mening een echte aanwinst. Ik vind ze het geld helemaal waard!

De Bobbi Brown art sticks zijn te koop voor 28,55 bij onder andere Douglas. 

Ben jij bekend met het merk Bobbi Brown? 

Liefs, 
Evelien

1 opmerking:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -