Flower power dress

Happy Monday, het is tijd voor een nieuwe outfitpost. Ik heb een geweldige uitverkoop vondst gedaan afgelopen week in Amsterdam. Het was niet direct liefde op het eerste gezicht maar toen ik het jurkje aantrok zat het gelijk gegoten en had ik een leuk idee hoe ik deze outfit kon gaan combineren. :-)  In de outfit post van vandaag laat ik jullie mijn nieuwe favoriete jurkje zien! Kijken jullie mee?Jurkje | Monki (sale) - Schoenen | Converse - Zonnebril | Berschka - tas | Fabienne Chapot - 

Ik vind het een geweldig jurkje, hij valt mooi lang. Ik heb hem gecombineerd met een riempje, dit zorgt ervoor dat er meer vorm in dit jurkje komt. De foto's zijn gemaakt in het mooie Leiden, ze hebben daar zulke mooie straatjes. Word ik altijd helemaal blij van. <3

Wat vind je van mijn outfit? <3

Liefs, 
Evelien


13 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een geweldig jurkje! Het patroon, de mouwtjes, de ruches...ik vind hem echt helemaal gaaf! Hij staat je ook nog eens super, zeker in combinatie met het leuke stertasje. Mooie outfit zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig jurkje zeg, hij staat je echt onwijs mooi! Leuk gecombineerd ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schattig jurkje! En hoe tof is dat tasje!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een toffe jurk, hij staat je prachtig! Ook leuk zo met die witte sneakers.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf die drukke vrolijke print, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaaah ik hou van dit jurkje! Staat je zo mooi <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -