My sparkly jacket

Yay! Het is tijd voor een van mijn favoriete outfits met mijn favoriete jasje. Dit jasje hebben jullie al vaker voorbij kunnen zien komen op mijn Instagram of in deze outfit post. Het is een funky jasje met een beetje sparkly erin verwerkt. Het is een jasje die je op een veelzijdige manier kunt combineren. Vandaag combineer ik het met een vrolijke rode trui & een tof petje! Kijk je mee?

Schoenen - Dr Martens | Broek - Levi's | Trui - Pieces | Jas - H&M | Pet - Scotch & Soda | Tas - Fabienne Chapot |

Wat vinden jullie van deze funky jas? 

Liefs, 
Evelien

4 opmerkingen:

  1. Wat een super mooie jas! Ik zie nou nooit leuke dingen bij H&M haha, vertel me je geheim :p Je hebt hem heel tof gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke outfit weer =)
    Liefs Jorinda

    BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -