The beautiful streets of Leiden

Yes! Het is tijd voor een nieuwe outfitpost. Pas geleden ben ik samen met Roos in Leiden gaan shooten. Leiden vind ik een ontzettend gezellige stad en heeft zoveel fijne sferen. Ik vind het altijd net klein Amsterdam door de fijne straatjes. Het was die dag heerlijk zonnig en de perfecte dag om mijn nieuwe outfit te shooten! Ik droeg mijn nieuwe fijne rode trui en vintage bontjas die ik heb gescoord bij de kringloop. Kijk je mee?


Broek - Levi's | Schoenen - Dr Martens | Jas - Kringloop Gouda | Trui - Pieces | Zonnebril - Paul Smith |  Tas - Spartoo.com | 


Wat vinden jullie van mijn nieuwe outfit? 
Liefs, 
Evelien

5 opmerkingen:

 1. Superleuke outfit en wat een mooi straatje! Je top matcht perfect met de rode muur ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit zeg, staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Staat je goed, die rode kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk straatje inderdaad! Ik vind je outfit ook super tof, wat een schattige jas heb je!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -