Vlog | Vintage shoppen in Amsterdam & Britse Korthaar kittens?! #14

Happy weekend! Het is tijd voor een nieuwe vlog. Ik heb zóveel plezier gehad met het filmen van deze video maar ook van het bewerken. Super leuk <3 In de video van vandaag neem ik jullie mee met vintage shoppen in Amsterdam, deel ik natuurlijk ook mijn aankoopjes, en ik neem jullie mee naar een nestje met Britse Korthaar kittens. Kijk je mee? 
Klik hier als je de vlog niet kan zien klik dan hier. Ik hoop dat je het een leuke video vond, vergeet zeker niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn video's. Ik hoop dat ik je weer bij de volgende video zie, tot dan!

Liefs, 
Evelien

3 opmerkingen:

  1. Ik volg je al een tijdje op Instagram, maar ik wist helemaal niet dat je een blog had en vlogt! Super leuk! X
    http://www.thoughtsinstyle.com/

    BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -