Mijn Sissy-Boy interieur wishlist

Ik ben een interieur lover en Sissy-Boy is een walhalla wat mode betreft maar ze hebben ook ge-wel-di-ge interieur accessoires, en meubels. Ik liep pas geleden in de grote Sissy-Boy in Amsterdam (wat een hele leuke winkel daar is!) en ik zag allerlei leuke interieur items wat direct een plekje kreeg op mijn interieur wishlist. Ik wil ze graag vandaag met veel liefde met jullie delen! Lezen jullie mee?Doosje Panter | Vloerkleed tijger | Kussen oog | Vloerkleed graphic met fringes | Blauwe velvet stoel |  Kussen libellen |

Ik ben gek op de interieur items bij Sissy-Boy. In mijn slaapkamer heb ik een best uitgesproken stijl, ik hou van kleur, funky printen en veel groen in je interieur. Ook hou ik van balans, het hoeft van mij allemaal niet té druk en ik hou van grafische prints maar wel dat het goed bij elkaar matcht. Bij Sissy -Boy hebben ze geweldige minimalistische lijstjes, eyecatchers van kussens, en toffe meubels. Als ik mijn eigen huis zou hebben, zou ik het wel weten..

Ik zoek vooral nog nieuwe kussens en een kleed voor in mijn interieur. Ik ben gek op de trend rondom de 'dieren kleedjes' op de grond. Het grote lichte kleed met grafische print vind ik ook erg prachtig.
Bij de Sissy-Boy kun je ook terecht voor geweldige kussens. Ik vind het basic kussen met oog super leuk! In de winkel had ik hem gezien met een fiets erop, die vond ik stiekem nog iets leuker. Ook hadden ze in de winkel een oker geel kussen van velvet stop met gouden insectjes erop. Helaas zag ik deze variant ook niet in de webshop.

Ik wil direct ook even melden dat dit artikel niet in samenwerking is/gesponsord door Sissy-Boy. Ik vind het gewoon een hele fijne en leuke winkel en ben verliefd geworden op een aantal items. Ik wilde ze ook graag met jullie delen aangezien jullie ze vast ook leuk vinden.

Houden jullie ook zo van Sissy-Boy? 

Liefs, 
Evelien

7 opmerkingen:

 1. Superleuke items zeg! Ik houd ook wel van een beetje kleur en van opvallende items :) Ik vind vooral die donkerblauwe stoel echt heel erg gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben echt dol op Sissy Boy! Ze hebben zulke mooie dingen! De stoel is echt mijn favoriet, die vind ik zo vet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie items! Ik heb zelf nog nooit wat bij Sissy Boy geshopt, maar ze hebben inderdaad leuke dingen. Ik geloof dat 'ie ook in Groningen zit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk dit! Vooral de stoel vind ik zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sissy Boy vind ik ook zooooo'n leuk merk. Love it! Echt als je daar 1 minuut gratis kon shoppen nam ik alles mee denk ik.. <3

  Liefs,
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 6. stuk voor stuk leuke dingen! Zo'n dierenkleed zou ik zo graag willen hebben! Vind ze zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houd ook echt van Sissy-Boy! Ook de meubels daar zijn prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -