My new teddy best friend

Mijn liefde voor fluffy items gaat héél ver. Mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik een rekje met harige jasjes zie hangen. De teddy coat trend kon mij dan natuurlijk niet ontgaan. Het is praktisch  voor de winter want de jas is ontzettend lekker warm maar het is ook nog eens heel erg fashionable en leuk te combineren. Natuurlijk wordt ook direct het knuffel gehalte verhoogd. Ook nooit verkeerd! Kijken jullie mee naar mijn outfit?

De teddy coat kan je op diverse manieren combineren. In deze outfitpost ben ik gegaan voor een comfortabele outfit. De jas is super fijn en een echte musthave voor de winter. Hij is natuurlijk ook heel erg leuk te combineren met een leuk jurkje of een jeans met een prachtig blousje. Je kunt er natuurlijk ook een leuke muts en sjaal bij combineren voor de echte winterse look. 

Teddy coat - Monki | Tas - Costes | Schoenen - Dr Martens | Haarband - Aspire boutique NL | Jeans - Levi's | Shirt - H&M | Zonnebril - Primark |

Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

9 opmerkingen:

 1. Heerlijk, zo'n jas met een hoog knuffelgehalte! Wat heb je hem mooi gecombineerd! De jas staat je super en wordt echt stijlvol door de mooie accessoires.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke jas! Ik voelde me er ontzettend dik in in zulke jassen; maar jou staat hij echt fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wat een leukerd! Ziet er heerlijk warm uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke jas, zo lekker warm voor de koude dagen! Je hebt hem ook leuk gecombineerd, dat haarbandje staat echt heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je echt onwijs leuk! Hij lijkt me ook zo lekker warm.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt super leuk! Stiekem zoek ik ook nog zo'n jas, lijkt me heerlijk zacht en fluffy!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een te gekke jas! Lekker warm en fluffy! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, ik vind je nieuwe teddy coat echt zo mooi! Je hebt hem ook heel leuk gecombineerd, dat haarbandje staat je echt heel tof <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -