Take a walk on the wild side

Nog één dag voor mij en dan heb ik alweer weekend! Om het weekend alvast in te luiden show ik vandaag jullie in deze outfit post mijn nieuwe favoriete outfit voor het herfst seizoen. Ik begin de panter/luipaard print steeds meer te waarderen, dit konden jullie ook zien in deze outfit post. Vandaag show ik jullie mijn nieuwe lange jas met panterprint en mijn Paul Smith zonnebril waar ik helemaal verliefd op ben. Kijken jullie mee?


Ik heb een echte zonnebrillen tik zoals jullie misschien wel weten, mijn hart gaat dan ook sneller kloppen wanneer ik luxe zonnebrillen zie. In samenwerking met SmartBuyGlasses mocht ik een zonnebril uitzoeken. SmartBuyGlasses is de webshop op het gebied van merk (zonne)brillen, ze garanderen de goedkoopste prijs en je kan hier mooie merk (zonne)brillen voor een lagere prijs shoppen. Daar worden wij vrouwen blij van!

De zonnebril die ik heb uitgezocht heeft dé funky en statement look wat ik in een zonnebril zocht. Een model zoals deze zonnebril zocht ik al voor een langere tijd maar kon er nooit een vinden in een budget variant. De zonnebril is van het merk Paul Smith design, ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet bekend was met het merk tot nu. Bij SmartBuyGlasses is hij te koop voor 115,95 (ongeveer 40 euro korting met de normale prijs!). Dat is nog eens leuk shoppen voor jezelf! Het montuur voelt heel stevig aan en de glazen werken goed tegen de zon. Ik kreeg er een zonnebril hoes bij en een doosje waarin ik de zonnebril kan bewaren. Wat een service! Ik ben heel erg tevreden met mijn zonnebril en de kwaliteit, als je ook nieuwsgierig bent naar de zonnebrillen neem dan zeker een kijkje, ze hebben een erg breed assortiment en voor ieder wat wils!
Ik vind het een geweldige outfit en ik ga deze combinatie zeker veel dragen aankomend najaar! De jas heb ik afgelopen Zaterdag gekocht bij de H&M en ik vind hem heel erg tof door de stof en de print, helemaal mijn ding.

| Zonnebril - SmartBuyGlasses | Jas - H&M | Schoenen - Dr Martens | Ketting - Sacha | Jurkje - Pieces | 
Wat vind jullie van mijn nieuwe outfit? 

Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review. 


16 opmerkingen:

 1. Super leuke outfit! Je jas is zo tof. En je schoenen! Hou van docs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige outfit en wat past alles onwijs goed bij elkaar! Zo leuk hoe je bril matcht met je jas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! Vind zowel je zonnebril, jas als schoenen érg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. WOW! Super toffe outfit, ik zou het zelf nog niet echt durven. Of naja het staat mij niet echt denk ik, maar bij jou staat het echt fantastisch! Tof hoor! Ik klink nu echt als een 10 jarige zo enthousiast, oeps!

  Liefs,
  Rosita Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oeh wat een gaaf jasje! enorm leuke zonnebril ook zeg! lov it.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa heel tof, ik vind je zonnebril echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een ontzettend leuke outfit! Ik vind je jas zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n funky jas! Past goed bij je! En zulke glimmende Dr. Martens vind ik ook ontzettend tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gave jas! love de print en de kleur. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke outfit zeg =)
  Echt een mooie jas zeg!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een toffe jas! Staat je super goed. Vind de zonnebril ook heel leuk trouwens, net even wat meer bijzonder dan een standaard bril.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Echt een super toffe outfit! Vooral je jas is echt super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind je jas onwijs leuk! Had 'm al in het boekje zien staan maar twijfel nu om 'm zelf ook te halen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die jas is geweldig <3! En ik snap dat je een zonnebrillen tick hebt want het staat je erg goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gave outfit, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke outfit! Vooral de jas vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -