The perfect black dress

De zoektocht naar het perfecte zwarte jurkje is waarschijnlijk bij vele vrouwen bekend. Het zwarte jurkje is een item wat je op zoveel manieren kan combineren en altijd van pas komt. Wanneer ik denk aan het perfecte zwarte jurkje had ik een bepaald beeld in mijn hoofd, het moest mooi vallen om mijn lichaam & ook nog eens makkelijk en op diverse manieren te combineren. Ik vond de perfecte black dress bij de Monki! Vandaag show ik hem aan jullie in een outfit post!


Het jurkje is wat wijder wat ik zelf erg prettig vind, het heeft een uitgesneden stukje bij de schouders wat een vrouwelijke en sexy touch geeft aan het jurkje. Dit jurkje is meer voor de zomer maar eventueel wel te dragen met een panty en zwart leren jasje als je hem toch wilt combineren in het najaar. 
Ik krijg heimwee als ik terug kijk naar deze fijne en zomerse foto's van onze vakantie in Griekenland, ik mis het wel stiekem een beetje.

- Jurkje | Monki - Ketting | Hunkemöller - Schoenen | Invito - Tas | Costes - 

Wat vinden jullie van mijn outfit? En hebben jullie het perfecte zwarte jurkje in de kast hangen? 

Liefs, 
Evelien11 opmerkingen:

 1. Wauw, echt een superleuk jurkje en wat staat het je mooi! Ik vind de details bij de schouders erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou zo veel van zwarte jurkjes! Deze staat je echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je ziet er súper leuk uit! Leuk om nog even van die zomerse foto's te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pff, door deze outfit verlang ik echt naar vakantie, haha. Vind je outfit prachtig, heel mooi jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke foto's, zo lekker zomers! Ik vind je jurkje onwijs mooi, hij staat je perfect! Ik heb nu heel erg zin gekregen om bij Monki te shoppen, daar vind ik soms ook zulke leuke dingen - vooral schoenen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aah, zo off-the shoulder staat echt mooi bij je! love de monki wel <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaauw wat een prachtige foto's en omgeving! Ik vind het jurkje heel mooi, dat is ook wel waar ik van houd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, echt een perfecte jurk! Je bent prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad een perfecte black dress! Mooie foto's ook <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het jurkje staat je super leuk en fijn om te combineren.
  Zo meteen met de herfst is hij nog steeds ideaal met een lichte zwarte panty eronder!

  Liefs, nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -