Rawrrrrr!

Ik kan mij herinneren dat ik een lange tijd niet fan was van de luipaard en panter print. Sinds een korte tijd kan ik het steeds meer waarderen. In rokjes, jasjes of een tas. Mijn oog valt vooral op de combinatie met een basic outfit, dan kan deze leuke print een geweldige eyecatcher zijn. In de outfit post van vandaag draag ik mijn leren tas met luipaard print van het merk Betty London. In de outfit post laat ik aan jullie zien hoe ik dit combineer. Kijken jullie mee?


Het leren tasje met luipaard print heb ik ontvangen van Spartoo.nl. Dit is een fashion webshop met allerlei merken zoals Betty Londen, Pièces, Vero Moda, dr Martens en meer diverse merken. Een webshop waar zoveel merken bij elkaar zitten en je hart op kan halen als fashion lover. Het tasje wat ik heb besteld is dus van het merk Betty Londen, het is een compacte maat en de tas is van echt leer wat ervoor zorgt dat het een stevig model is. Ik vind leren tassen altijd heel erg prettig in gebruik. Het luipaard printje is van een harige structuur. Ik vind het een echte eyecatcher!
Ik heb de leren luipaard tas gecombineerd met een all black outfit. Ik vind dat door middel van een zwarte outfit dit tasje helemaal goed tot zijn recht komt. Het jurkje die ik draag is strak en hoog bij de nek, van nature een netjes jurkje. En wat goed je vrouwelijke vormen en curves accentueert. Ik heb het tasje gecombineerd met mijn Asics sneakers wat zorgt voor een sportieve touch. Het is een outfit die ik graag naar school of stage draag, of juist voor een luxe etentje. Je kan er diverse kanten mee op.

Outfit details: 
Jurkje - Pièces | Luipaard print tas - Betty Londen (Spartoo.nl) | Sneakers - Asics | Ketting + horloge - The Little Greenbag.

Wat vinden jullie van de dierenprint trend? 

Liefs, 
Evelien

*Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking 

26 opmerkingen:

 1. Oh wat een leuke outfit! Je tasje maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit weer , echt een leuk tasje!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi, grappig, ik was ook lang geen fan van panterprintjes, maar ik begin ze steeds leuker en leuker te vinden! Je tasje is ook zó tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof is die he! Klein formaatje maar er past precies genoeg in :)

   Verwijderen
 4. Wat een super leuk tasje! Vind het ontzettend tof staan bij deze all black outfit. Ik houd zelf niet extreem van dierenprintjes moet ik zeggen, maar ik vind het echt steeds leuker worden. Ik vind een statement jas oid ook heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa! Ik vind de fluffy jassen met dierenprint ook zo leuk <3

   Verwijderen
 5. Classy outfit! I love all black! ♥ Het tasje knalt echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuke outfit! Leuk detail dat het tasje er zo uitspringt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk hé? Vind het ook een toffe combinatie! :-)
   Liefs,
   Evelien

   Verwijderen
 7. Leuk tasje! Ik HOU van dierenprints <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof! En ik zou inderdaad de rest van de outfit zelf ook rustig houden met zo'n eyecatcher als het tasje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zo knalt het tasje er helemaal van af! Vond het ook een erg leuke combi zo (:

   Verwijderen
 9. Het tasje is echt heel leuk en staat super bij je zwarte outfit! Wat een gave combinatie zo en prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit en mooie foto's! Ik begin die print ook steeds meer te waarderen. Ga dit weekend zelfs een rokje kopen met zo'n print!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De rokjes met zo'n print zijn ook zo leuk! ik moest ook erg wennen maar vind het nu helemaal niiiiice :)

   Verwijderen
 11. Ik vind het een heel leuk tasje en je foto's zijn erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh wat een leuke outfit! Je tasje is zo cute <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind tijger- en panterprintjes de laatste tijd ook echt weer super leuk! Vooral wanneer je het combineert met wat meer basic items, zodat hij er echt uitspringt!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh ik vind het tasje echt onwijs mooi! Xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -