Kefalonia diary

Afgelopen Dinsdag ben ik thuis gekomen van 11 daagjes vakantie naar het mooie Griekse eiland Kefalonia. Het is een eiland wat mij positief heeft verrast, we hebben zoveel mooie dingen kunnen zien. Het leuke van dit eiland is dat het nog niet extreem toeristisch is dus je kan op veel plekken met de locals mee doen. Love it! Ik heb een video gemaakt genaamd de Kefalonia diary en laat ik jullie in een korte video onze vakantie zien + alle prachtige highlights van het eiland. <3Als je het een leuke video vond, doe dan zeker een duimpje omhoog en ik zal het zeker leuk vinden als je een reactie achterlaat en abonneert op mijn kanaal. Liefde!

Zijn jullie wel eens naar een Grieks eiland geweest? 

Liefs, 
Evelien

9 opmerkingen:

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -