3X haar favorieten voor de zomer!

3X haar favorieten voor de zomer!

Yay for the summer! In de zomer vind ik het heel erg leuk om met diverse haarstijlen te experimenteren. De zomer is natuurlijk hét festival seizoen, het is een trend om knotjes te dragen, leuk je haar in te vlechten of je haar een funky kleur te geven. Ik ban fan! Het kan mij niet gek genoeg, maar niet alleen op festivals is het leuk om iets nieuws te proberen ook natuurlijk op vakantie. Voor tijdens een avondje stappen of wanneer je naar een leuk beach feestje gaat. Kijken jullie mee naar mijn drie favoriete hairdo’s voor de zomer?

Bron: Pinterest


Lange Bob
De lange bob is een haarstijl waar ik al langere tijd fan van ben! Je haar kort knippen is en blijft altijd spannend. Ik vind de lange bob een fijne tussen optie, de lange bob hangt op je schouders of is net iets langer. Ik heb op dit moment zelf ook een lange bob en ik merk dat je er veel dingen nog mee kan, je kan een hoge/lage knot in, een staart, en je kan diverse dingen met vlechten doen. Ik vind de lange bob met veel volume en slag het allerleukst!

Vlechten
Lang haar.. zwijmel. Blijft ook prachtig! Met lang haar kan je vele diverse kanten op, terwijl ik inspiratie aan het opzoeken was kreeg ik ook wel weer de kriebels om mijn haar langer te laten groeien. Aangezien mijn haar niet zo snel groeit is de webshop https://www.oxyextensions.nl een perfecte optie. Oxy extensions heeft een groot aanbod van haar extensions. De extensions zijn gemaakt van echt haar. De extensions hebben ze in diverse kleuren zodat het goed aansluit bij jouw eigen haarkleur. Wanneer je een bestelling plaats bij Oxyextensions op werkdagen voor 23:59 is het de volgende dag gratis thuis bezorgd. Ideaal! Ik vind extensions een goede optie wanneer je langer haar wilt, dit kan je dagelijks gebruiken of bewaren voor speciale gelegenheden zoals een festival of een bruiloft.

Pastel haar
In het begin moest ik erg wennen aan de trend rondom pastel. Mijn kijk erop is best veranderd en ik ben het zelfs leuk gaan vinden! Felle kleuren haar hou ik zelf persoonlijk niet heel erg van maar in een pastel tint verven zoals bijvoorbeeld lichtblauw of roze vind ik heel erg leuk. Dit geeft op een subtiele manier iets funky’s aan je hairdo en het geeft een leuk effect. Zijn jullie ook zo fan van de pastel trend?

Wat is jullie favoriete hairdo voor de zomer? 
Liefs, 
Evelien
*Advertorial

Deze post heeft 5 reacties

  1. Zo'n lange bob vind ik ook zo mooi! Zit er aan te denken om mijn haar ook zo kort te laten knippen, maar wil het eigenlijk ook wel weer lang laten groeien hihi.

  2. Zo'n korte bob wil ik ook laten knippen. Alleen wil ik mijn haar eerst wat langer laten groeien tot ik het kan doneren!

  3. Ik ben fan van de lange bob! Het is bij mij nog net iets langer en ik ben net vorige week naar de kapper geweest, dus het zou wel erg zijn om gelijk weer te gaan haha.

  4. zo'n langere bob heb ik ook wel eens uitgeprobeerd, maar ik heb uuuuuber stijl haar haha. voor mijn is een hoge knot gewoon perfect voor de zomer.

Geef een antwoord

Sluit Menu