Video | Room tour

Happy new video! Ik ben aan de slag gegaan met een nieuwe video. Ik heb ongeveer 2 maanden geleden mijn nieuwe kamer helemaal ingericht naar mijn smaak. Ik heb gewerkt met veel kleur, groen en leuke accessoires. Ik ben gek op dingen wat met interieur te maken heeft dus vond het hoog tijd om mijn kamer te laten zien door middel van een video. Neem je een kijkje op mijn youtube kanaal?


Wat vinden jullie van mijn nieuwe kamer? <3

Liefs, 
Evelien

4 opmerkingen:

 1. Jij hebt zo'n leuke en gezellige kamer! De inrichting is echt tof. Je behang, die gele kleur muur er bij en al die leuke accessoires: gaaaaaaf. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat blauwe behang is zo gaaf! En helemaal in combi met je gele muur. Echt een feestje :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk je "kleine"liefde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Wat is het eind resultaat mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -