Men fashion | summer trends!

Men fashion | summer trends!

Op mijn blog schrijf ik natuurlijk met heel veel liefde over mode, en de laatste trends. Sinds een aantal maanden zien jullie regelmatig mijn boyfriend voorbijkomen met zijn eigen gecombineerde outfits. Ik begin steeds meer interesse te krijgen voor mannenkleding en ik vind het leuk om door middel van artikels ook wat meer men fashion voorbij te laten komen. Het is op dit moment hoogzomer en er vliegen allerlei leuke trends om je oren! In het artikel van vandaag zet ik vier leuke mannen trends op een rijtje.

Pantalon
De pantalon is terug van weggeweest, maar nu in een casual vorm. De pantalon is een item waar je diverse kanten mee op kan. In de zomer van 2017 wordt de pantalon vooral als casual gecombineerd, zoals bijvoorbeeld met sneakers en een basic T-shirt, maar het is ook te combineren met een overhemd en mooie gelakte schoenen eronder. Dit is zelf een van mijn favoriete trends want ik vind pantalons prachtig staan bij mannen, ook leuk als je net iets uit je comfort zone wilt: een pantalon met een print! 
Basic jeans
De laatste jaren zag je veel jeans met gaten en stoere afwerkingen. De trend van 2017 zijn de basic jeans! I love it. Ik was zelf niet zo fan van de ‘stoere’ jeans en ik vind dit een stuk leuker staan en makkelijker te combineren. PME Legend is een merk met allerlei stoere kleding maar ook vooral stoere mannelijke PME Legend jeans. De achtergrond van het merk PME Legend is ook erg interessant en leuk om aan jullie te vertellen! 
PME Legend vertelt het verhaal van cargo piloten die 25 jaar geleden vlogen in vliegmachines. Ze maakten vele expedities waarbij ze moesten kunnen vertrouwen op hun Pall Mall kleding. De cargo piloten droegen stoere, robuuste, mannelijke, en functionele PME jeans, maar ook warme leren jackets, truien, vesten etc. De kleding moest natuurlijk wel tegen een stootje kunnen als je een cargo piloot bent. Ze beleefden diverse avonturen waarbij ze volledig vertrouwden op hun functionele en duurzame kleding van PME Legend. 
Bij de webshop vtmode.nl verkopen ze diverse merken zoals PME Legend, Levi’s, Jack&Jones, Scotch & Soda etc waar ze allerlei soorten jeans in hun collectie hebben. Diverse soorten jeans, verschillende kleuren en vormen. Echt een aanrader om een kijkje te nemen!
Funky prints
Dit is ook een trend die ik geweldig vind voor de mannen garderobe. Funky prints! Het mag allemaal, op je broek, sokken of je overhemd. Zolang je het maar goed combineert. Funky prints zijn makkelijk te combineren met een basic item. Hierdoor zorg je ervoor dat het niet too much wordt en hou je de rest van je outfit rustig. 

Legertrend
Een trend die wij blijven zien is de legertrend. Dit is een trend waar mijn boyfriend helemaal verliefd op is. Het is stoer, mannelijk en bevat veel robuuste items. Een echte musthave is dan ook wel een kaki groene jeans, die een heel stoer uiterlijk heeft door diverse naden, stoffen of zakken. Heeft jouw boyfriend al een kaki groene jeans in zijn kast liggen? 
Dit waren een aantal trends op het gebied van mode voor men. Ik vind de trends op dit moment erg leuk en de winkels hangen vol met leuke sale items die je voor een prikje kan scoren! Mijn favoriete trend voor mannen blijft toch wel de funky prints. Ik ben daar zelf helemaal gek op. 
Wat is jullie favoriete men trend? 
Liefs, 
Evelien
*Samenwerking

Deze post heeft een reactie

  1. Hele toffe items, ik houd hier wel van! Ik heb die zonnebril linksonder net zelf gekocht, alleen dan in een andere kleur, haha. Maar Ray-Ban brillen zijn natuurlijk uni-sex.

Geef een antwoord

Sluit Menu