Boyfriends favourite

Boyfriends favourite

Yay! Het is weer tijd voor een mannen outfit. Afgelopen weekend stond mijn lieve boyfriend weer voor de lens. Mike mocht een overhemd ontvangen van overhemden.com. Dit keer een wit overhemd van Calvin Klein. Een wit overhemd is een item wat eigenlijk iedere man in zijn kledingkast zou moeten hebben want je kan het op zoveel verschillende manieren combineren. In de outfit post van vandaag laat Mike zien hoe hij het overhemd combineert. Kijken jullie mee?

 Mike vind het altijd leuk om ‘nette’ items te combineren met iets comfy’s of iets stoers. Zo zie je in deze outfit dat hij een net overhemd van Calvin Klein combineert met een stoere jeans met zakken erop, sneakers en een eye catcher van een horloge. Zo geef je net dat speelse twistje aan de mannen outfit!

 Het overhemd wat Mike heeft ontvangen is van Calvin Klein. Dit is een van de merken die ze bij overhemden.com verkopen. Ze hebben een groot aanbod aan merken en diverse overhemden. Dus voor iedere man wat wils! Het overhemd is van fijne stof en sluit goed rondom het lichaam. Op het overhemd zie je klein de letters CK.

Overhemd – Calvin Klein (overhemden.com) | Broek – Jack and Jones | Horloge – niet bekend | Schoenen – Vans | 


Wat vinden jullie van Mike zijn outfit? 
Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review

Deze post heeft 5 reacties

  1. Staat hem goed! Toffe outfit. Mijn vriend heeft volgens mij geen wit overhemd, hij houdt meer van kleurtjes.

  2. Wat een leuke outfit! Vind vooral die broek heel tof. Mooie kleur en lekker stoer.

  3. Hele gave outfit! De foto's zijn mooi geworden!

  4. Mooie foto's, mooie outfit en heel gaaf horloge! Mijn vriend heeft wel bijna altijd overhemden aan, maar vaak ook met een kleurtje of patroontje er in. Ook heel erg leuk!

Geef een antwoord

Sluit Menu