Happy new camera!

Na lang research gedaan te hebben en artikels lezen over verschillende soorten camera's heb ik de knoop doorgehakt. Afgelopen Dinsdag heb ik mijn eigen sony camera verkocht waar ik 5 jaar lang zóveel plezier aan heb gehad. Ik vond het stiekem wel heel lastig, hij is naar zoveel mooie plekjes op de wereld geweest. Ik had een best wel raar gevoel toen ik hem aan iemand anders overhandigde. Maar niet getreurd, ik heb mijn nieuwe tweede grote liefde aangeschaft en ik laat hem vandaag aan jullie zien.Ik heb een nieuwe camera aangeschaft! Ik heb gekozen voor de canon 750D. Een prachtige camera wat ook fijn in gebruik schijnt te zijn. Het heeft meerdere functies waar ik heel erg blij mee ben, het maakt prachtige scherpe foto's en heeft zo'n mooie wazige achtergrond. Zo pretty! Ook heeft het een uitklapbaar scherm, die ik ook zelfs kan kantelen. Ik wil nu gaan experimenteren met video's maken, lijkt mij onwijs leuk om naast mijn blog te doen. Het heeft zelfs wifi! Dus ik kan mijn foto's gelijk sturen naar mijn mobiel. Zo handig! Ik ben helemaal exited om te gaan beginnen met fotograferen, hopelijk kan ik van het weekend wat foto's maken.

Ik heb de lens van het merk Tamron aangeschaft. Dit was een aanbieding bij elkaar wilde al een tijdje een extra lens aanschaffen. Het was nu de perfecte timing! Ik heb gekozen voor de AF-70-300 mm lens. Met deze lens kan je je beeld heel dicht bij halen en de foto's blijven scherp.Ik ben super blij met mijn nieuwe camera! Ik kan niet wachten om er mee op stap te gaan en dit te delen met jullie. Jullie zullen binnenkort hier meer natuurlijk over zien. <3

Welke camera gebruiken jullie? 

Liefs,
Evelien

15 opmerkingen:

 1. wat een prachtige camera! Ik heb zelf de Nikon D3300 , die is ook erg fijn in gebruik! Ben benieuwd naar de foto's die je gaat maken (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een mooitje! Ik ben zelf ondertussen ook druk aan het sparen voor een goede camera, haha! Dus altijd fijn om nu even inspiratie op te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yeah! Wat leuk! Eindelijk een nieuwe camera 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie camera! Ook fijn voor je fotografie project!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben benieuwd naar de kwaliteit, ik heb de canon 600D! :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd leuk, een nieuw speeltje ;) Heel veel plezier ermee! Ben benieuwd naar de foto''s die je hiermee gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb zelf ook een Canon en ben er nog steeds erg blij mee. Veel plezier met je camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk een nieuwe camera. Ziet er goed uit. Veel plezier ermee x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige aankoop! Ik ben benieuwd naar de plaatjes die je ermee gaat schieten en wens je er veel plezier mee <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik de sony cybershot dsc hx7v van mijn vader, maar ik zou zelf graag een spiegelreflex willen kopen als ik weer een baan heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een super gaande camera! Ik ben benieuwd naar de foto's die je er mee maakt ook

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh wat een fijne camera! Heel chill ook dat je die lens erbij hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tof!! Ben benieuwd naar de resultaten :) Ik heb ook net een nieuwe camera, de 700D. Lijkt denk ik erg veel op elkaar! Ik heb alleen geen wifi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeh, veel plezier met je nieuwe camera!
  Ik bezoek je blog voor het eerst en wilde even zeggen dat ik je layout echt heel leuk vind! X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze camera's zijn echt heel goed om hd-foto's te maken. Er zijn ook enkele functies in deze camera's. In een actiecamera krijgt u een 4k-resolutie. Je kunt ook via wifi wifi-foto's van de camera op je apparaat overbrengen. Kopen 4k action camera wifi

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -