Hotspot | Curcuma Gouda

Ik was toerist in mijn eigen geboorte stadje en liep met mijn spiegelreflex camera door de gezellige zijstraatjes van Gouda tot dat ik opeens een ontzettend leuk tentje zag! Namelijk vegetarisch en biologisch lunchcafé Curcuma. Ze zijn sinds begin November open, je kan er heerlijk lunchen, sapjes drinken of genieten van een heerlijke cappuccino. Nieuwe hotspots in je eigen stadje is natuurlijk ontzettend leuk, en natuurlijk hoort die in mijn hotspot rubriek thuis! Kijken jullie mee?


Curuma is een hotspot wat zich in hartje Gouda bevindt. Curuma richt zich op vegetarisch en biologisch gezond eten. Je hebt heerlijke lunches op de kaart staan! Zoals bijvoorbeeld een heerlijk omelet. Maar je kan ook een heerlijk bakje koffie drinken en genieten van een gezonde snack erbij. Je kan helemaal lekker ontspannen en bijkomen.Met het interieur is overal aan gedacht en dit vind ik ook echt ontzettend leuk aan deze hotspot: de gezellige sfeer! Er ligt een prachtig warm kleed, een grote afbeelding van de planten, leuke vintage tafeltjes en stoeltjes, een stoere bakstenen muur en overal veel leuke plantjes en lijstjes. I love it! Ik vind de styling echt heel erg tof en past helemaal bij de hotspot zelf. Ze hebben aan de leukste accessoires gedacht en het voelt helemaal als thuiskomen als je binnen loopt.

Ik had een heerlijk bakje cappuccino genomen maar je kan zoals ik al eerder vertelde hier ook lekkere sapjes drinken, maar ook heerlijk lunchen of een snack nemen. Ik vind de kaart heel divers en er staan verschillende lekkere dingen op!
Ik ben heel erg blij dat ik Curcuma heb ontdekt want dit is een hotspot waar ik zeker vaker een bakje koffie ga drinken, ik ben ook zeker van plan om hier een keer heerlijk te lunchen want het zag er veel belovend uit.


Curcuma bevind zich op de korte groenendaal 21.

Wat vinden jullie van deze leuke groene hotspot? <3 

Liefs, 
Evelien

8 opmerkingen:

 1. Wat een toffe hotspot!! En wat een prachtige details, love it ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je hotspot artikeltjes echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er heel erg leuk uit! als ik een keertje in gouda ben hobbel ik zeker even langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er echt super tof uit! Leuk!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een ontzettend leuk plekje! Het ziet er zo gezellig uit. De menukaart vind ik echt prachtig, alles past bij elkaar <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -