Blue is the new black!

Ik kijk echt zo uit naar de lente! Het blijft een van mijn favoriete seizoenen en dan mag je alle lichte kleuren die je in je kleding kast hebt hangen eruit halen. Heerlijk! Ik ben een pastel lover zoals jullie misschien weten, en toen ik afgelopen Vrijdag dit geweldige jasje in de sale zag hangen kon ik het natuurlijk niet laten om deze niet mee te nemen. Vandaag laat ik zien hoe ik hem combineer! Kijken jullie mee?
Maandag na het tentamen zijn Sahra en ik Amsterdam in gegaan, en hebben we leuke fotootjes gemaakt. Ook hebben we super leuke tentjes bezocht die snel online komen! Moesten natuurlijk ook op de foto. Wat vinden jullie van mijn outfit? <3

Tas - SIX | Broek - Berschka | Schoenen - Van Haren | Jasje - Costes | Blouse - Costes | Horloge - My Jewellery | Ketting - SIX | 

Liefs, 
Evelien


12 opmerkingen:

 1. Pretty girl <3 Hele mooie outfit Evelien. En je jasje heeft echt een mooi kleurtje, ik krijg er ook helemaal zin van in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt zo leuk geshopt! In love met je leuke jasje 😍

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke outfit =)
  Echt een leuke jasje zeg!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleur heeft je nieuwe jasje! Gave kleir blauw. :) Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk jasje! Lucky you dat je hem in de sale kon scoren <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een super leuke outfit en wat straal je! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Looking good lady! Ik vind je laarsjes ook erg leuk, die zou ik zelf ook dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's, ik vind je jasje echt zooo mooi, hij staat je leuk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. het jasje staat je mooi! costes heeft altijd een leuke sale:) ik vind je blog leuk, ik ga je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -