Review | I heart makeup - Golden bar eyeshadow pallet.

Ik heb vandaag een feestelijke review voor jullie! I heart makeup heeft een nieuw chocolate pallet uitgebracht met feestelijke tinten. Namelijk de golden bar! Perfect voor kerst wat er aan het eind van deze week aan zit te komen. Er zitten veel shimmer tinten in (heel erg pretty!) en je kan hier zeker een mooie look mee maken. Ik ga vandaag dit pallet voor jullie reviewen, lezen jullie mee? <3Ik vind de verpakking heel erg leuk! Je moet er van houden maar ik vind het zeker wel wat hebben. De onderkant is basic bruin en ik vind dat ze het gesmolten en chocolade stuk goud hebben gedaan erg feestelijk en leuk! Het is een fijn formaat, ook zowel om mee te nemen. Ik vind dat je ook echt ziet dat ze hebben uitgepakt!


Het pallet heeft allerlei verschillende oogschaduw tinten, ik zie highlighter zowel koel als warme tinten. Veel bruin, bordeaux en goud tinten. Ik vind de hoeveelheid verschillende tinten erg fijn en kan je zeker verschillende looks mee maken! Ook geen matte kleuren, ze zijn allemaal met shimmer. Een aantal hebben zo te zien meer dan de ander maar er zit een lichte shimmer in verwerkt. 

Dan gaan we over op de look en de swatches, ik ben heel erg benieuwd want de kleuren zien er welbelovend uit! Kijken jullie mee? De swatches zijn van onder naar boven van het pallet, heel erg mooi en wat een pigmantatie! Ik hou wel zeker van de extreme shimmer en pigmenatie en kan je een prachtige knallende ooglook mee maken. Je kan zowel voor rustigere look gaan als een knallook met opvallende tinten!


Je kan er ook een mooie ooglook mee maken! De kleuren op het ooglid zijn ook erg gepigmenteerd. Ze knallen er helemaal van af, ook kan je ze gemakkelijk blenden met de andere kleuren voor een ooglook. Ik vind de highlighters ook erg mooi, vooral de warme tint vind ik erg goed passen bij deze look. Ik vind deze look helemaal geschikt voor de feestdagen die eraan komen! De look blijft ook heel de dag goed zitten en vervaagd weinig. Zo fijn! Je hoeft je helemaal niet druk te maken of je make-up nog goed zit. 

 Als conclusie, ik vind de verpakking erg leuk! Ik hou wel van dit soort verpakkingen. De kleuren zijn divers en kan je mooie ooglooks mee maken want ze komen goed ook over op het ooglid, de pigmentatie is ook heel erg goed! Ik ben er in ieder geval erg tevreden over en vind het zeker een aanrader.

Wat vinden jullie van het i heart makeup golden bar? Hebben jullie hem al in huis gehaald? 

Hij is bij de kruidvat voor 7,99 verkrijgbaar, let op! Het is een exclusieve aanbieding. 

Liefs, 
Evelien
14 opmerkingen:

 1. Wat een mooie palette =)
  De look die je gemaakt heb is ook erg mooi!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit en erg mooie foto's ook! Dit soort tinten kunnen eigenlijk altijd wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi pallet! Ik zou die ook nog wel eens uit willen proberen, maak je mij op met kerst?:)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja leuk naat!! Mag jij mijn haar doen, vind ik een heel leuk idee. :)
   Liefs!

   Verwijderen
 4. Wat heb je een mooie look gemaakt! Heel feestelijk, maar niet overdreven. Het ziet eruit als als een mooi palette! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De producten zijn echt super vind ik! Ik gebruik de highlighter en blush hiervan! Echt favorietjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er nog steeds geen *huil*. Bij iedere review die ik zie denk ik "oh, ik moet echt even wat zien te scoren" maar het komt er steeds niet van..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dit palette is echt awesome! liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. waaaauw je look is zo mooi! En de verpakkingen van de make-up alleen al is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi palette en mooie foto's heb je gemaakt! Ik zou de producten van I Heart Makeup alleen al kopen om de verpakking. So pretty! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind hem echt prachtig, ik heb 'm ook! Zit te twijfelen om er nog een review over te schrijven, ik ben daar altijd zo laat mee, haha. De producten van I heart make-up hebben echt mijn hart gestolen, sooo pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi palette. Ik ben fan van de look dat je ermee hebt gemaakt!x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -