December feeling

Het is weer eens tijd voor een outfit! Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een outfit heb geplaatst.  Ik heb vandaag een echte December outfit voor jullie! Ik heb namelijk een sterretjes blouse die ik combineer met glanzende schoenen en een hoed. Perfect voor de feestdagen die er aan komen en je wilt toch een fijn zittende outfit aan. (guilty!) <3 Kijken jullie gezellig mee naar mijn outfit?

Ik vind het een super leuke outfit en ik ben verliefd op de blouse! Ik en Nathalie hebben foto's gemaakt in de binnenstad van Gouda waar allemaal mooie locaties zijn. Ik vond het leuk om weer eens na een lange tijd bezig te zijn met een outfit post, hopelijk komt er snel weer een want ik ga morgen mijn nieuwe jas halen (exiteddd!). Voor vandaag eerst een ochtend hoorcollege psychologie, en dan project en daarna al weekend. <3 Wel eventjes flink aan de bak om te studeren. Fijne Donderdag iedereen!

Schoenen | Dr Martens - Broek | Pull and bear - Tas | Niet bekend - Horloge | Komono - Blouse | Mitch Gouda - Hoed | Primark - Ketting | The little green bag.

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

12 opmerkingen:

 1. Wat een superleuke outfit! Ik vind je hoed echt heel erg leuk. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke outfit is dit, dat blousje is ook echt zo tof! Je hebt het geheel erg mooi gecombineerd bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk! Je hoed is gaaf en ik vind echt dat je straalt hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die top is zo mooi, staat je prachtig meid!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuke en feestelijke outfit vind ik dit! Het staat je mooi hoor. Vind vooral die hoed jou super leuk staan! Aaaah en liefde voor jouw schoenennnnn. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke outfit, staat je erg goed! Die sterretjes blouse is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfit , staat je goed =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oeh, sterretjes! Ik ben om, haha! Staat je super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een toffe outfit! Het staat je echt heel erg leuk en je hebt het mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die blouse en die schoenen zijn zo gaaf! Staat je goed, leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -