Throwback Friday, Lille!

Ik kijk vandaag terug op het leuke tripje die ik heb gehad van Mike zijn vrienden voor mijn verjaardag twee jaar geleden, we gingen samen met een dag tripje naar Lille en hebben daar een kerstmarkt bezocht, ik vond deze foto's op mijn laptop en vond het leuk om ze nog een keertje met jullie te delen omdat het zo'n leuk sfeertje weergeeft! Ik heb helemaal zin in de kerst. En nu is het November, dus is het toegestaan om kerstgevoelens te uiten. ;)
Ik heb heel erg zin om in december weer eens een leuk tripje te maken, misschien iets als naar Antwerpen? Ik ga eens kijken op het internet. <3

Liefs, 
Evelien

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie foto's! Kerstmarkten in het buitenland zijn altijd zo mooi <3 Ik hoorde dat die in Dusseldorf ook erg mooi is, maar ben er zelf nog nooit geweest. Hoe dan ook, ik krijg mega zin in de kerst van deze post <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er gezellig uit! Je bent trouwens van harte welkom in Antwerpen, hoor. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's zeg =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super leuk! Heel gezellig. :) Antwerpen is zeker aan aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto`s! Ziet er echt gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lille is echt een super leuke stad. Alhoewel het wel lang geleden is dat ik daar geweest ben. Ik ben daar geweest toen ik op 3 havo zat. Antwerpen is ook echt leuk. Daar ben ik vorig jaar geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te zien! Ik ben zelf een paar jaartjes geleden ook in Lille geweest. Onwijs leuke stad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een heerlijk sfeertje, ziet er mooi en gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet het daar leuk uit! Lille is sowieso een mooie stad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, wat een heerlijke kerstsfeer! Echt prachtige foto's heb je gemaakt! x

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -