Review | Rimmel London lasting finish by kate moss lipstick, retro red!

Hoi meiden! Ik heb weer eens een review voor jullie, al zo'n lange tijd geleden. Ik heb vandaag een rode lipstick van rimmel london die ik ga testen. Vriendinnetje Leonie tipte mij dit mooie pareltje en heb hem met een leuke actie bij de kruidvat kunnen shoppen. Kijken jullie mee naar mijn mening over deze lipstick? <3 


Ik heb de kleur 53 uitgekozen met de naam retro red. Ik vind het een mooie huls, het is een beetje een brons kleur, ik vind het logo mooi op de dop gegraveerd, ook vind ik 'kate' er super mooi op staan. Ik vind het altijd mooie lipsticks!Ik vind het een mooie intense rode kleur, een beetje bordeaux rood lijkt het. De pigmentatie is prachtig en is goed dekkend. Ook geeft hij weinig af als die eenmaal is opgedroogd. Dan geeft die niet erg af. Gelukkig! Vind dat heel positief. Deze lipstick is perfect voor het najaar, leuk voor alle daags maar ook erg mooi voor als je een leuk feestje hebt! Ook drogen mijn lippen net uit na het dragen van de lipstick. Super fijn!

 Hier zie je de lipstick op mijn gezicht met de totale look, love it! Ik vind hem heel erg mooi <3

De rimmel london lasting finish by kate moss lipstick, retro red is te koop voor 10,95. 


Liefs, 
Evelien11 opmerkingen:

 1. Wauw! Ik vind dit echt een prachtige kleur! Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig kleurtje! Hij staat je echt heel tof! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur is dit. Ik heb ook een lipstick uit deze lijn , alleen dan een nude variant

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kleur <3 Ik heb ook een lipstick van die Kate-lijn van jaren geleden, maar dat is al wel een oude haha. Ik ben er wel heel tevreden over. De verpakking vind ik ook echt prachtig, wauw <3 Ik ga hier gauw eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fantastisch kleurtje! Ook heel leuk voor de kerst :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

- DESIGNED BY ECLAIR DESIGNS -